ai fost rapit de extraterestri?

A observat cineva ca toti care afirma ca au fost rapiti de extraterestri sunt niste persoane de care te-ai feri pe strada? Fie ca par sa aiba o gramada de probleme ... fie ca sunt fugly (fucking ungly). Eu nu ii inteleg pe galacticii astia ... bati atat amar de drum ca apoi sa rapesti cele mai urate exemplare? Personal daca mi-as face gradina zoologica as incerca sa iau cele mai frumoase exemplare.

Barbatii par toti loviti de impotenta inca de la nastere iar femeile sunt urate de biblioteca. Niste specimene total neinteresante.

Intrebarea care tot imi rasuna in cap este : de ce nu am vazut nicio femeie buna rau rapita de extrarestri? Chiar nu sunt curiosi de procedeul chirurgical care a nascut minunatiile alea din silicon? Eu as fi extrem de curios.

In schimb agaricii astia de extraterestri se multumesc doar sa probeze (btw cat de mult poti sa probezi la o specie ai carei membri sunt aproape identic genetic??!? ) si sa implanteze in subiecti tot felul de obiecte demodate tehnologic chiar dupa standardele noastre.

Eu chiar incep sa fiu din ce in ce mai dezamagit de vizitatorii de peste 7 stele si 7 planete.

Comentarii

  1. Poate ca rapesc doar pe cei ce seamana cu ei :)) nimeni nu o zis ca predator era incredibil de atrativ..

    RăspundețiȘtergere
  2. pe-aia frumosi ii pastreaza. n-ai auzit de oameni care dispar fara urma? :)) pe-aia urati ii trimit inapoi si de-aia doar uratzii vin cu marturii.

    oricum, nu e vina lor. aparent, ei incearca sa stabileasca o oarecare legatura cu noi, dar nu-i lasa americanii =)) =)) potrivit celor care sustin ideea de mari conspiratii, 3 nave extraterestre ar fi fost doborate si distruse de USA in ultimii cativa ani.

    sper totusi sa nu vina intr-o zi cu vreo desfasurare de forte sa ne rupa in doua. sper sa mai prindem 2012 :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @superstea - nu cred ca rapesc doar oamenii frumosi ... eu inca sunt aici o_0

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!