Playcool si teapa AC/DC Bucharest Rock Arena

Vineri la o bere printre discutiile generale vorbeam si de Bucharest Rock Arena - cica cel mai mare festival rock din .ro facut de cvasinecunoscutii PlayCool. Parerile erau impartite ... fie ca tot festivalul e o mare teapa fie ca nu vor avea nume cu adevarat mari si o sa fie o chestie cipa (cheap-a).

Duminica se anunta cu mare tam tam ca in ziua a 2a vin cei de la AC/DC. In prima zi se zvoneste ca vin Queen sau Bon Jovi. Apare asta si pe site-ul festivalului (nu dau link ca oricum l-au inchis)

Luni se dau si drumul la bilete .. nebunie mare .. toata lumea hai sa ne cumparam ca nu mai prindem.  Presa si toate cele anunta AC/DC ca venind sigur la bucuresti. Emotii si lacrimi pe alocuri.

Marti dimineata vad si primele postere prin oras. Poster mare negru pe care scria AC/DC.

Marti seara apare dezmintirea oficiala a celor de la AC/DC pe site-ul lor:


Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009.
Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC's Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the ACDC.com tickets page for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA. 

Deci ... nu aveau nicio intelegere.

Miercuri dimineata dau sa intru pe site-ul evenimentului si ghici ce vad?

Bucharest Rock Arena Se amana pana la o data care va fi comunicata ulterior PlayCool anunta amanarea Bucharest Rock Arena pana la o data care va fi comunicata ulterior. Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam faptul ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza ci doar se amana. Revenim cu amanunte curand. 

Miroase a teapa?

Comentarii

  1. o teapa epica :))

    PlayCool puteau pleca cu 300k in buzunar, daca faceau toti platile. Si numele e fain .. they did play cool indeed.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!