Treceți la conținutul principal

here is my mix tape

Dap .. cred ca trebuie sa imi iau un mp3 player ca deja asa nu se mai poate. Pana acum ceva vreme ascultam direct radioul meu de pe last.fm[punct]Intre timp last.fm-ul a ajuns sa fie cu plata si cum sunt scartar rau de tot (3euro/luna?!@?#!) nu mi-am facut abonament. Cu alte cuvinte ascult linistea din biroul meu de acasa cand merg pe strada.

Dar ieri am facut pasul major ... Eu cu manuta mea am incropit un playlist de vreo 20+ melodi. La final m-am uitat ce am ales si pot spune ca sunt cat se poate de comercial si dezgustat de chestia asta. Sunt melodii care imi trantesc un zambet pe buze cand le ascult. Nu asta ar trebui sa fie criteriul dupa care faci un playlist de mers pe jos prin oras? Eu zic ca da.

Dar tot raul spre bine ... cu ocazia postului acestuia am descoperit playlist.com care e foarte tare daca vrei sa iti faci un playlist pe care sa il dai altora sa il asculte pe internet. Oare pot sa fac scrobbling pe last.fm? Hmmmm lets google this.

Acestea fiind spuse ... minunati-va cu playlistul meu de pe telefonul mobil .... playlist ce ar trebui sa ma tina 1.8 km de mers pe jos pana la sediul metropotam :)

Comentarii

  1. Playlistul tau se potriveste cu starea mea de spirit de acum. Numai bun de ascultat. 10x.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai este si blip.fm. gasesti si mainstream (ce vad ca asculti acum) dar si lucruri mai rare/interesante/regionale.

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim - eu am inventat curentul emo! Acum de exemplu m-am plictisit de el si incerc sa gasesc noul stat in intuneric :)

    RăspundețiȘtergere
  4. fall out boy?! nu tu ai zis la un moment dat ca Muse sunt lame sau ceva de genu, macar asculta si tu Hysteria sau Knights of Cydonia. Sau Feeling good. Starlight e prea happy ffs

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…