Tutorial: Cum sa-ti faci singur operatie pe cord deschis

Aseara la discutia legata de social media de la colocvio s-a discutat destul de mult de cazul campaniei esuate de vaccinare impotriva cancerului de col uterin a fetitelor de 10 ani.Trecand peste acest exemplu de esec de pr si informare ... mi-am adus aminte de comentariile de la ask nihasa.

Dintr-un oarecare motiv (care mie personal imi scapa in acest moment) o gramada de romani se informeaza despre boli de pe internet si mai rau .. se trateaza bazandu-se doar pe ce gasesc pe internet. Este saracie? inconstienta? rusine? Poate toate trei.

Ironia sortii face ca skillurile lor legate de google sa fie modeste in cel mai bun caz ... asa ca in general informatia la care are acces este pur si simplu gresita.

Google e destul de tare ... dar nu este medic. La fel cum nici terchea berchea ala de blogger sau forumistul nu stiu care. Hai sa excludem 1% ala cand chiar sunt doctori pentru ca oricum radiografia se face pe xeroxul de la birou. Nu mai incercati singuri tot felul de cacaturi naturiste sau new age shit (ex: terapie cu cristale) ca va agravati situatia  si pierdeti si timp/bani inutil.

Iar pentru vracii din google ... bai nu cred ca medicina e al 4lea subiect la care toata lumea se pricepe (femei,politica si fotbal) ... ca deh altfel nu mai acumula 6 ani facultate+ 3-7 ani rezidentiat.

Si pentru ca titlul sa nu fie inselator ... quick how to: se taie cu un cutit vreo 6-7 cm. desparti coastele cu 2 furculite si apoi cu niste cilit bang si servetele parfumate cureti sangele si tesutul in exces.Acum ai ajuns la inima. Da-mi un email sau lasa-mi un comentariu cu ce te doare .... iar eu apoi o sa te ghidez cu restul procedurilor.

Ah da ... cu un sigur lucru din insemnarea asta m-am inselat .... si Jerry Seinfeld imi confirma asta in filmuletul de mai jos.  (la 00:28:30)


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!