Cu ce blogger vrei sa vezi transformers 2?

Intrebarea asta o punea LG saptamana trecuta. Martea aceasta au facut vizionare speciala a filmului transformers 2 cu bloggerii din .ro si am fost si eu pe acolo. Abia azi se lanseaza filmul in romania asa ca profit de aceasta ocazie sa va dau niste spoilere: este cu happy end si este extrem de lung.

Dar intrebarea pusa de LG prin intermediul Kinetco a fost destul de buna: " Cu cine ai vrea sa vezi transformers 2?" Si am stat si m-am gandit. Clar departe de Piticu ca o sa imi rada de e gluma ceva prin film. Departe as sta si de Bobby ca o sa chicoteasca ca o scolarita cand vede masini ce se transforma in roboti. Si eCostin e de evitat ca probabil dai si tu de belea cand e prins ca inregistreaza filmul. Adrian Ciubotaru ti-ar explica filozofia iubirii intezise om-masina si cum sexul oral ar iesi mai bine asa. Si el e de evitat.

Fiind roboti extraterestri ce probabil nu se supun normelor nostre de poluare si consum .... eu as zice ca e cazul sa il eviti si pe Dan Dumitrescu ca robotii aia nu fac nimic ecologic in tot filmul. Eu pe Geo Atreides l-as evita din start. Este dubios si cu asta am zis tot. Te vei convinge de ce am scris eu aici cand o sa profite de intuneric sa te atinga suav.

Cred ca cel mai bine se sta langa mine. Si nu sunt modest.


Deci ... langa ce blogger ai vrea sa vezi transformers 2 sau orice alt film? Motiveaza-ti raspunsul.

Comentarii

  1. In dreapta pe Zoso, sa-l aud cum maraie la fiecare scena proasta din film, argumentand efectele de proasta calitate...astfel pierzand filmul.

    Pe Arhi in stanga, pentru a ne explica etapele parcurse de catre roboti, pentru a face sex anal. Cum ungi pistoanele cu destul lubrefiant..pentru a nu scartai..etc

    Si pe Visurat in spate, ca sa facem posta la Popcorn. Noi moldovenii suntem darnici...asa ca le-am arunca in cap si alora care nu tac..si se hlizesc.

    Baaaa,acolo in fata. Taci drecului din gura...ca aici vin doar oameni cultivati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi cam dubios o sala plina de bloggeri. Cel putin jumatate dintre ei o sa stea cu laptopul deschis sa faca live blogging :)) tu ai fi oke *wink wink*

    Cat despre film, il vad numai duminica si deabia astept :D

    RăspundețiȘtergere
  3. langa tine, pentru ca (1) probabil: razi mai colorat decat piticu, zambesti indulgent la scene cu masini care se transforma in roboti, tu nu lasi niciodata urme sau martori, cand te pocneste filosofia tii o vreme discursul la dospit, gandesti ecologic doar atunci cand e cazul, si stii cum sa actionezi pe intuneric; si pentru ca (2) sigur n-ai sta pe langa cei mentionati mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am stat la vreo 2 scaune de piticu (you are so right) si in fata lui eCostin (nu a filmat :D). Sincer, am ales sa nu stau langa nici un blogger, si a fost bine :D

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-ar placea sa stau langa piticigratis, sa-i trag o muitza pe la mijlocul filmului :D

    RăspundețiȘtergere
  6. langa toane.ro si roxanaradu.ro. motivele sunt intime

    RăspundețiȘtergere
  7. langa tine, ca esti cute rau *blush*

    RăspundețiȘtergere
  8. langa gogu kaizer [ cu Z] pentru k are un simtz al umorului foarte dezvoltat si la fazele cu efect special NASHPA ar urla FAIL!

    RăspundețiȘtergere
  9. Langa tine la Alice in Wonderland pentru ca stiu ca-ti plac filmele lui Burton, eu pot sa-l vad pe Johnny si sunt si niste iepurasi pe acolo. so win-win pentru toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  10. langa Pyuric, sa ii bag mana la pizda din greseala :D
    Oink!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!