cum sa iti tai singur craca de sub fund - modul eficient

Tutorial romanesc:

Potrivit datelor municipalitatii, unui locuitor din Capitala ii revin 16,38 metri patrati de spatii verzi. In anul 2010, autoritatile locale trebuie sa asigure, potrivit normelor Uniunii Europene, minimum 20 de metri patrati de spatii verzi pe cap de locuitor, suprafata urmand sa creasca la 26 de metri patrati, pana la sfarsitul anului 2013.
Autoritatile locale pot depune la ministerul Mediului proiecte pentru realizarea de spatii verzi, finantate in proportie de cel mult 60 la suta din Fondul pentru Mediu.
via ziare.com

Si apoi ai asta:

Peste doua hectare din Parcul Tineretului, sector 4, vor fi inlocuite cu vile de lux. Aceasta operatiune, pentru care primaria lui Cristian Popescu Piedone a dat unda verde, reprezinta un caz la indigo cu cel din Parcul Bordei.

Aceeasi judecatoare, Camelia Spranceana, fosta sotie a interlopului craiovean Samir Spranceana, a pus-o in posesie pe o anume Marioara Micsunescu cu o suprafata de 20.100 m.p. de teren chiar in inima Parcului Tineretului. Femeia, un prosper om de afaceri bucurestean, a cumparat de la mai multe persoane care sustineau ca au mostenit parcele in incinta acestui parc, drepturile litigioase. Curtea de Apel Bucuresti, prin semnatura judecatoarei Spranceana, a improprietarit-o, in 2007, pe Marioara Micsunescu cu aceste suprafete. Anul trecut, Primaria Capitalei s-a vazut nevoita sa accepte un schimb de terenuri, ca si in cazul Constanda, cu aceasta femeie de afaceri. Terenurile care i-au fost atribuite, in urma acestui schimb, Marioarei Micsunescu se afla acum la marginea Parcului Tineretului, gata sa primeasca pe ele vile de lux.
via computergames.ro/forum

Deci semnam si noi petitia asta? Este online si e cam vax ... dar daca se strang destul de multe semnaturi poate apare la televizor si atunci poate se face ceva.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!