Treceți la conținutul principal

cum sa iti tai singur craca de sub fund - modul eficient

Tutorial romanesc:

Potrivit datelor municipalitatii, unui locuitor din Capitala ii revin 16,38 metri patrati de spatii verzi. In anul 2010, autoritatile locale trebuie sa asigure, potrivit normelor Uniunii Europene, minimum 20 de metri patrati de spatii verzi pe cap de locuitor, suprafata urmand sa creasca la 26 de metri patrati, pana la sfarsitul anului 2013.
Autoritatile locale pot depune la ministerul Mediului proiecte pentru realizarea de spatii verzi, finantate in proportie de cel mult 60 la suta din Fondul pentru Mediu.
via ziare.com

Si apoi ai asta:

Peste doua hectare din Parcul Tineretului, sector 4, vor fi inlocuite cu vile de lux. Aceasta operatiune, pentru care primaria lui Cristian Popescu Piedone a dat unda verde, reprezinta un caz la indigo cu cel din Parcul Bordei.

Aceeasi judecatoare, Camelia Spranceana, fosta sotie a interlopului craiovean Samir Spranceana, a pus-o in posesie pe o anume Marioara Micsunescu cu o suprafata de 20.100 m.p. de teren chiar in inima Parcului Tineretului. Femeia, un prosper om de afaceri bucurestean, a cumparat de la mai multe persoane care sustineau ca au mostenit parcele in incinta acestui parc, drepturile litigioase. Curtea de Apel Bucuresti, prin semnatura judecatoarei Spranceana, a improprietarit-o, in 2007, pe Marioara Micsunescu cu aceste suprafete. Anul trecut, Primaria Capitalei s-a vazut nevoita sa accepte un schimb de terenuri, ca si in cazul Constanda, cu aceasta femeie de afaceri. Terenurile care i-au fost atribuite, in urma acestui schimb, Marioarei Micsunescu se afla acum la marginea Parcului Tineretului, gata sa primeasca pe ele vile de lux.
via computergames.ro/forum

Deci semnam si noi petitia asta? Este online si e cam vax ... dar daca se strang destul de multe semnaturi poate apare la televizor si atunci poate se face ceva.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…