de asta ai numai pensionari la protest

Ce-mi plac mie astia care fac adunari spontante slash mitinguri de protest si apoi raman cu buza umflata ca nu a venit nimeni sau au avut o participare modesta. Pai, hai sa gandim si noi cand organizam un astfel de eveniment. In primul si in primul rand, strange-i dinainte pe participanti sau macar fa-ti niste calcule realiste. Foloseste un tool pe internet, daca trebuie (gen invita.ro) dar nu miza pe mass-uri de messenger.

Alta buba majora este lipsa de omogenitate a participantilor. Hai sa ne imbracam si noi toti intr-o culoare. Hai sa semnalizam cumva numarul participantilor. Sa ne diferentiem de gura casca. Sa tinem toti un mar in mana ... sa fie toate domnisoarele cu tricouri ude ... whatever ce alegeti, dar trebuie sa existe. Simpla prezenta e fix masturbare la picior de lemn.

O alta problema ce o observ in ultimul timp este ora absurda la care este pus evenimentul. Protestul cu cele 2 ha din parcul tineretului a avut loc sambata la ora zece dimineata . ZECE dimineata. SAMBATA. Printr-o coincidenta absurda eram treaz si am vazut live-ul la teveu. Numai pensionari. Pai ce naiba se intampla aici? Parca ne miscam si noi mai cu talent cand vine vorba de viralitate pe internet. Aceeasi laba la picior de lemn ca mai devreme - potentialul enorm irosit prin ora dobitoaca la care a fost pus evenimentul.

La cat de cool e sa fii eco acum ... pai frate daca puneam si noi protestul pe la un 8 (20:00) asa ca urbanul, trendinezul, ecologicul, cooleanul, corporatistul, creativul si piarista sa aiba 20-30 minute sa isi faca portia de activism inainte sa se duca intr-un club bar terasa lounge whatever .... scoteam sute de oameni in strada.

Tot legat de ora ... aici avem doua optiuni mari si late ... facem protestul in timpul unei emisiuni de stiri (ca sa dam si noi bine pe live) sau macar cu doua ore inainte de principalul grupaj de stiri (sa aiba timp sa se faca montajul).

Vedeti mah ce inseamna sa nu va ganditi 5 minute cat mi-a luat mie sa screm astea?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!