Treceți la conținutul principal

de asta ai numai pensionari la protest

Ce-mi plac mie astia care fac adunari spontante slash mitinguri de protest si apoi raman cu buza umflata ca nu a venit nimeni sau au avut o participare modesta. Pai, hai sa gandim si noi cand organizam un astfel de eveniment. In primul si in primul rand, strange-i dinainte pe participanti sau macar fa-ti niste calcule realiste. Foloseste un tool pe internet, daca trebuie (gen invita.ro) dar nu miza pe mass-uri de messenger.

Alta buba majora este lipsa de omogenitate a participantilor. Hai sa ne imbracam si noi toti intr-o culoare. Hai sa semnalizam cumva numarul participantilor. Sa ne diferentiem de gura casca. Sa tinem toti un mar in mana ... sa fie toate domnisoarele cu tricouri ude ... whatever ce alegeti, dar trebuie sa existe. Simpla prezenta e fix masturbare la picior de lemn.

O alta problema ce o observ in ultimul timp este ora absurda la care este pus evenimentul. Protestul cu cele 2 ha din parcul tineretului a avut loc sambata la ora zece dimineata . ZECE dimineata. SAMBATA. Printr-o coincidenta absurda eram treaz si am vazut live-ul la teveu. Numai pensionari. Pai ce naiba se intampla aici? Parca ne miscam si noi mai cu talent cand vine vorba de viralitate pe internet. Aceeasi laba la picior de lemn ca mai devreme - potentialul enorm irosit prin ora dobitoaca la care a fost pus evenimentul.

La cat de cool e sa fii eco acum ... pai frate daca puneam si noi protestul pe la un 8 (20:00) asa ca urbanul, trendinezul, ecologicul, cooleanul, corporatistul, creativul si piarista sa aiba 20-30 minute sa isi faca portia de activism inainte sa se duca intr-un club bar terasa lounge whatever .... scoteam sute de oameni in strada.

Tot legat de ora ... aici avem doua optiuni mari si late ... facem protestul in timpul unei emisiuni de stiri (ca sa dam si noi bine pe live) sau macar cu doua ore inainte de principalul grupaj de stiri (sa aiba timp sa se faca montajul).

Vedeti mah ce inseamna sa nu va ganditi 5 minute cat mi-a luat mie sa screm astea?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…