ronewmedia 3.0 - "drama" bloggerului fara trafic

Simt asa o greutate ce apasa pe umerii mei sa scriu despre "bloggeri vs jurnalisti" de ieri de la ronewmedia 3  .... si nu vreau sa fac asta. Nu e din cauza ca m-am trezit tarziu si nu am prins-o (totusi am vazut inregistrarea pe refresh.ro) ci tocmai din cauza enuntata in titlu. Aici, in ograda mea de blogger cu trafic facut de FFF-uri (friends family & fools ) nici nu e cazul sa impartasesc adevarul absolut pe care il detin.

Stiu care e adevarata diferenta intre bloggeri si jurnalisti. Stiu care e mai tare pe informatii corecte si care se perveteste pentru o gramajoara de bani. Stiu care sunt mai buni. Stiu care sunt adevarati mini-stalpi de moralitate si etica (eu sunt ACEL stalp gigantic ... ei sunt doar niste miniaturi). Stiu pe cei care fura si copiaza. Stiu pe cei care aduc valoare cuvintelor scrise.

Stiu tot! Dar nu o sa zic nimic. Jurnalistii oricum nu ma citesc ... iar bloggerii prefera sa nu imi urmeze cu sfintenie cuvantul scris - va reneg pentru ca nu imi urmati orbeste vorbele.

Pe voi, cititorii mei, nu va intereseaza astfel de trivialitati intre informatori si formatori de opinie ... asa ca o sa va zic despre cum a fost conferinta. Pe bule ca asa place blogului astuia.
  • am tresarit nitel cand am intrat in sala de conferinta - foarte, foarte multi oameni si echipament (se vede cand ai un trust media in spate)
  • destul de putini oameni afara la o barfa si o tigara (ne e dor de tine, alin)
  • nu stiu daca se numesc chelneri sau debarasatori ... dar ideea e ca m-au enervat teribil cu excesul lor de zel. Cum puneam paharul jos si il scapam cu privirile 2 secunde ... cum ma trezeam ca disparea. C'mon ca nu sunt un H2Oic! pe cuvant de onoare.
  • in sala m-am simtit si eu ca un star ... ca existau doua reflectoare indreptate catre public. Senzatia a trecut repede si a fost inlocuita cu una de disconfort si lipsa de concentrare
  • mancarea din pauza de masa cica a fost buna. Eu sunt un mofturos, asa ca in continuare evit sa mananc catering de la conferite.
  • nu m-am jucat pe microsoft surface ... tot timpul era o domnisoara la masuta si am zis sa nu deranjez. Surprinzator, e mult mai mica decat credeam eu. 
  • s-au spus adevaruri universal valabile. Foarte putine noutati pentru genul asta de conferinta  dar multe chestii bune pentru cineva care habar nu are. 
  • erau destui in public cei care pareau ca habar nu au. 
  • chiulangiii care stateau afara la o tigara erau cei care intotdeauna fac asta la astfel de evenimente. 

Comentarii

  1. Problema e ca odata cu CRIZA economica, unii au criza si de inspiratie si se cramponeaza in a crede doar ac sunt mai buni, fara a oferi si argumente! Asta una la mana!
    Si doi: Nu mai exista acel vechi sentiment de SHARE! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!