weegie board got obsolete

Nu vi se pare ca spiritismul si vanatoarea de fantome au fost spulberate si depasite de tehnologie? Daca prin anii 80-90 erau intr-o forma de zile mari ... acum in secolul 21 au ajuns sa fie penibil de invechite.

Sa luam de exemplu fantomele care apareau in poze pe negative si pe filmarile cu banda ... ce s-a intamplat cu ele? Nu le place digitalu`? Nu trebuia sa fie manifestari de energie? In teorie este mult mai usor pe digital decat film. Se ascund in gaura de sarpe? Sunt inspaimantate? Unde au disparut toate? Numarul de poze facute a crescut exponential asa ca ma asteptam ca numarul de fantome surprinse in poze sa explodeze.

Pai cum altfel? Cati oameni mor impacati? Putini ... deci trebuia sa avem o cultura bogata de fantome anul asta cu criza. Dar este? .. nu este.

Alta chestie care imi ridica intrebari ... ce s-a intamplat cu fantomele oamenilor presitorici? Nu ati observat ca mai toate fantomele batrane sunt de pe la 1500+ a.d? Pana atunci toata lumea murea fericita? Nu aveam suflet? Care e jmecheria? Unde sunt sute de mii de ani de evolutie si generatii intregi rapuse brusc de moarte?

Toate fantomele sunt old school? Chiar toate vor sa comunice prin weegie board dar nici una nu vrea sa tasteze si ea un email? Mi se pare mult mai usor sa tastezi decat sa misti prostia aia de pointer. Ca sa nu mai zic ca decat sa scrijelesti un email mai bine dai un sms.

Dezamagire totala. Cam in aceeasi categorie si cu extraterestrii care s-au speriat de numarul mare de dslr-uri prezente peste tot. Daca o ardeti old school cu bantuitul asta ... incet incet o sa pierdeti trenul high tech si nu o sa mai impresionati pe nimeni.

Comentarii

  1. :))eu zic ca oamenii s-au lasat de credinta si superstitii si de asta nu mai dai peste fantome. sau nu la oras cel putin. pe de alta parte e destul de usor sa critici cand esti imun la asa ceva sau mai pe sleau u don't believe in this crap asa ca nu o sa ai niciodata dovezi palpabile. totusi daca chiar te racaie cred ca se poate aranja ceva cu persoane specializate in dark arts. cat despre email vs weegie board asta e mai usor de lamurit. 1)toate fantomele asa mai cu atestat istoric nu ar sti ce sa faca cu un calculator . 2) fantomele bantuie locurile care le-au marcat sau cauta o modalitate de a se impaca cu soarta lor sau ce le lipseste(motherly love, revenge etc etc etc)deci slabe sanse sa gasesti una la tine acasa decat daca invoci una. 3) fantomele sunt cum ai zis si tu surse de energie. din ce se stie pana acum sau ce s-a filmat telechinezia e puterea lor speciala deci misca chestii si nu tasteaza. in alta ordine de idei daca tie sa zicem ti-ar aparea nu mai stiu ce mesaje pe monitor chiar ai crede ca sunt fantome asta in situatia in care exista hackeri destul de abili in zilele noastre?

    RăspundețiȘtergere
  2. stai nitel ... esti mort si bantui locul ala de zeci sute de ani. Ai vazut cum practic a luat nastere calculatorul ... de aici presupun ca nu esti o fantoma tembela si poti sa inveti care e jmecheria cu tastatul.

    Cat despre mesaje random aparute pe calculator aici cam ai dreptate ... Bill Gates cu al sau Windows Blue Screen Of Death a cam stricat nisa asta pentru fantome.

    RăspundețiȘtergere
  3. da si nu. fantomele nu raman mereu in acelasi loc care le-au marcat cumva existenta? bine asta pana se face un summon in alta parte. si totusi eu ca fantoma de ce m-as atinge de tehnologie in speriatul de oameni? acuma daca imi perminti o paralela in argumentatia mea gandeste-te la filmele horror. tot mai tari sunt alea vechi gen "It" fata de ceva mai nou in care pur si simplu se face abuz de efecte speciale, sange si alte chestii care sunt de asteptat. now where is the fun in something being utterly familiar? :( pe de alta parte am avut parte de o experienta cu un hacker care mi-a intrat in calculator si imi zicea ce faceam la fiecare miscare si m-a cam luat cu palpitatii, dar totusi pentru o fantoma nu da bine tehnologia. cu exatraterestrii totusi e alta mancare de peste :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!