dont boo people on stages ... just throw rocks

M-a enervat concertul madonnei cu a ei interventie despre discriminarea tiganilor si a homosexualilor in tara noastra. Si-a meritat buhuuiturile. Eu daca as fi putut as fi aruncat si cu o piatra dupa ea. Cititi pana la capat si o sa intelegeti de ce.

In primul si in primul rand ai pervertit ideea de entertaiment cu aceasta interventie. Oamenii nu au venit sa auda despre probleme tiganilor si ale homosexualilor si in nici un caz nu au vrut sa plateasca pentru asta. Ei au venit la concert sa te vada si sa se simta bine. Pe nimeni (exagerez nitel) nu interesa parerea ta legata e acest subiect.

Fanii tai daca nu ar fi niste oi oarbe si-ar da seama ca lor le place de tine pentru ceea ce canti si nu pentru opiniile tale legate teoria de unificare a fizicii sau orice alt subiect ce nu are legatura cu ceea ce faci de zeci de ani (aka cantat si dansat imbracata cat mai sumar).

Eu as mai arunca o piatra si pentru ipocrizia naiva in care te lafai de zeci de ani de zile. Inteleg ca ai declarat ca in secret ai vrea sa fii tiganca. Este oke si eu as vrea sa fiu pirat gen johnny depp. E destul de cool viziunea hollywoodiana despre pirati sau tigani. Din pacate realitatea nu reflecta acest grad ridicat de culeanu.

O alta piatra ar veni pentru ca tu ma arati pe mine cu degetul ca sunt un xenofob infect cand tu nici macar nu ma cunosti macar cat de putin se poate intr-un turneu. Ce stii despre romania? Nu ... asta e o intrebare grea. Hai sa mergem cu basic-ul basicului uman. Cum e apa noastra? Cum e mancarea noastra? Nu ai un raspuns nici macar la aceste chestii banale ordinare insesizabile pentru oricine nu traieste sub un mare clopot de sticla.

Ultima piatra destul de masiva vine de la faptul ca nici macar nu a fost original discursul ei. Este cel standard pentru partea asta a europei. Dezamagire totala la chestia asta mai ales la ce exemple bune putea sa dea. Bad Madonna.

Putea sa fie si ea nitel mai cuul pe genul gogol bordello care in concert au amintit de xenofobila lui basescu cu remarca tiganca imputita ca apoi sa il trimita in origini cu ceva gen fuck you :)

Eh ... m-am plictist sa scriu ... hai ... romani imputiti .... forta fie cu voi

Comentarii

  1. foarte bun articol bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. si na ca a venit si ceea ce asteptam. eu n-am fost dar am auzit repetitiile de pe la 6 din cismigiu. ziceai ca are vocea data pe razatoare. cat despre piratul sexy pe nume jack sparrow, eu zic ca keith richards il bate in orice situatie hands down :D(ma refeream aici la grade de coolness)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, frumushelule! As vrea sa facem un schimb de linkuri, poate devenim si prieteni. Pari un tip pe cinste, sper sa iesim la un cocktail o data, ne mai cunoastem, mai schimbam o impresie....

    Te poop, imi place blogul tau dragutzel!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!