Treceți la conținutul principal

scuza de pizza si bere - offline 2.0

Cum a fost "scuza de socializare" #offline2.0 aseara?

  • masa mare ca de nunta cu twittarasii asezati cuminti ... cel putin asa era cand am ajuns

  • s-au ridicat ulterior cand au vazut ca socializarea nu se face stand pe scaun (de asta in general cand vorbesc pe net cu cineva stau in picioare)

  • inscrierea s-a facut pe baza " as vrea sa cunosc pe .... " si din multitudinea de raspunsuri nimeni nu a vrut sa ma cunoasca pe mine. 

  • deci fie sunt faimos dar foarte aproape de popor si supusi (si astfel nu a mai fost nevoie de socializare) .... fie nu

  • am hartuit semi sexual niste domnisoara pe acolo ... nu de alta dar sa vada ca si in realitate e la fel ca pe internet

  • s-a baut bere si s-a mancat pizza de la pizza hut 

  • eu personal nu prea am vorbit despre internet ca am luat cam in serios numele evenimentului - gen offline (adica nu pe internet) pentru cititorii mei de culoare

  • nu am incercat sa fiu rasist ci doar sa storc o gluma cu cabral. Vad ca nu mi-a reusit

  • majoritatea covarsitoare de twitteristi nu au twitter pe telefon - asta e ca si cum ti-ai taia un picior si ti-ai pune un picior de lemn pentru ca piratii sunt cuuuul si miscarea de schiopatare iti intareste fesele. 

  • m-am simtit bine intre cei 80 de oameni semi necunoscuti

  • unii chiar nu stiau cine sunt ... uf

  • anyway - atasez si eu una bucata poza cu mine facuta de Cristian Dorombachhhh zis piticu ro

  • ah si de final asa pentru cei cu campania " muta-ti blogul de pe blogger " de ieri de pe twitter ... iete ce am la final css+java script in post OMG!!!!11111one





Comentarii

  1. Care e faza cu twitterul pe telefon? Eu prefer sa fiu in offline cand ma ridic de la calculator...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe telefon esti mobil si astfel la intrebarea "What are you doing?" nu o sa raspunzi - Tastez in fata calculatorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am cunoscut prietenul la Pizza Hut, acum 1 an. Iesisem cu colegele la o pizza. Arata asa de bine pizza lui, incat m-am dus pur si simplu sa-i cer o felie. Si i-am dat o felie din pizza mea...De atunci Pizza Hut e locul meu preferat din Bucuresti. Si terasa aia mare de la Dorobanti... Ma bucur Pizza Hut i-a gazduit pe bloggeri. Nimic nu se compara cu intalnirile de la Pizza Hut. Si pizza ca acolo nu gasesti nicaieri, asta se stie

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…