Treceți la conținutul principal

scuza de pizza si bere - offline 2.0

Cum a fost "scuza de socializare" #offline2.0 aseara?

  • masa mare ca de nunta cu twittarasii asezati cuminti ... cel putin asa era cand am ajuns

  • s-au ridicat ulterior cand au vazut ca socializarea nu se face stand pe scaun (de asta in general cand vorbesc pe net cu cineva stau in picioare)

  • inscrierea s-a facut pe baza " as vrea sa cunosc pe .... " si din multitudinea de raspunsuri nimeni nu a vrut sa ma cunoasca pe mine. 

  • deci fie sunt faimos dar foarte aproape de popor si supusi (si astfel nu a mai fost nevoie de socializare) .... fie nu

  • am hartuit semi sexual niste domnisoara pe acolo ... nu de alta dar sa vada ca si in realitate e la fel ca pe internet

  • s-a baut bere si s-a mancat pizza de la pizza hut 

  • eu personal nu prea am vorbit despre internet ca am luat cam in serios numele evenimentului - gen offline (adica nu pe internet) pentru cititorii mei de culoare

  • nu am incercat sa fiu rasist ci doar sa storc o gluma cu cabral. Vad ca nu mi-a reusit

  • majoritatea covarsitoare de twitteristi nu au twitter pe telefon - asta e ca si cum ti-ai taia un picior si ti-ai pune un picior de lemn pentru ca piratii sunt cuuuul si miscarea de schiopatare iti intareste fesele. 

  • m-am simtit bine intre cei 80 de oameni semi necunoscuti

  • unii chiar nu stiau cine sunt ... uf

  • anyway - atasez si eu una bucata poza cu mine facuta de Cristian Dorombachhhh zis piticu ro

  • ah si de final asa pentru cei cu campania " muta-ti blogul de pe blogger " de ieri de pe twitter ... iete ce am la final css+java script in post OMG!!!!11111one





Comentarii

  1. Care e faza cu twitterul pe telefon? Eu prefer sa fiu in offline cand ma ridic de la calculator...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe telefon esti mobil si astfel la intrebarea "What are you doing?" nu o sa raspunzi - Tastez in fata calculatorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am cunoscut prietenul la Pizza Hut, acum 1 an. Iesisem cu colegele la o pizza. Arata asa de bine pizza lui, incat m-am dus pur si simplu sa-i cer o felie. Si i-am dat o felie din pizza mea...De atunci Pizza Hut e locul meu preferat din Bucuresti. Si terasa aia mare de la Dorobanti... Ma bucur Pizza Hut i-a gazduit pe bloggeri. Nimic nu se compara cu intalnirile de la Pizza Hut. Si pizza ca acolo nu gasesti nicaieri, asta se stie

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…