cateva intrebari pentru bloggeri


  • care e jmecheria cu guest post? eu ca cititor vin sa va citesc pe voi nu pe altcineva pe blogul vostru
  • de ce pe bloguri personale vad stiri peste stiri peste stiri care pur si simplu sunt aruncate acolo pentru content si google shit. Care este rostul de a mai avea un blog personal atunci? nici macar nu iti dai cu parerea despre continutul vomat pe blog
  • de ce dai mesaje standard cu "vreau link exchange" unui om care nici macar nu are bloggroll? 
  • care e faza cu temele de blog tip ziar? ca cititor de "jurnal online" nu cred ca ma intereseaza top comentatori, comentarii recente, nush ce sondaj sau articolele cele mai comentate sau vizitate. Nu esti viata mea si daca ajung ocazional la tine pe blog si nu pot sa citesc integral articolul pe prima pagina ma voi enerva amarnic. 
  • de ce pe toti va orbesc banii putini din blogging? si ajungeti sa fiti toti identici in contentul penibil furnizat? Credeti ca originalitatea nu se plateste?
  • atat de revoltati sunteti si in realitate? ca pe bloguri sunteti tot timpul socati sau bulversati de fiecare pseudo stire de interes googleistic. 
  • cum sunteti pe blog asa sunteti si in realitate? ca majoritatea pareti incredibil de plictisitori pe *bloguri*
  • cand faci live blogging tu chiar crezi ca un agarici pe undeva prin fata unui calculator da refresh din minut in minut pentru ca e curios cum se desfasoara evenimentul?
  • care e rostul live bloggingului de la un eveniment transmis video+audio pe internet? cred ca majoritatea oamenilor vor prefera varianta live video
  • te poti lasa vreodata cu adevarat de blogging? adica sa zici kaput si sa nu mai scrijelesti in blog niciodata?

Comentarii

  1. eu am aterizat aici oarecum din intamplare apasand pe @drnovac si nu prea cred sunt in publicul vostru tinta, dar daca tot am ajuns aici tin sa iti multumesc, pentru ca citind intrebarile tale mi-am confirmat (inca o data) ca nu-s blogger.

    cheers.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate http://emildragota.blogspot.com/2009/10/retoric-despre-blogging.html Dar nu toata lumea poate sa fie "de top".

    RăspundețiȘtergere
  3. @lightplay - poate esti ceva mai bun decat blogger :)

    @dragotaE - nu are legatura cu topul ... o anumita specie de bloggeri fac asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bune intrebarile astea, mai ales ca au o accentuata nuanta retorica. Merita promovate, de le-ar citi cat mai multi, ca un decalog al lui "asa nu"!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am doar o intrebare.
    De ce ai tag cloud?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine spus, desi s-ar putea sa-mi categorisesti blogul la categoria plictisitor. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @varza - pentru ca ocupa mai putin spatiu pe verticala ca un listing de etichete :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Nihasa - eu ma incadrez in aia caruia le adresezi intrebarile? :D adica sa stiu sa ma simt si sa-ti raspund :D in caz de...

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună!

    1. De ce scrii toate astea de parcă ai fi sigur că toată lumea e de aceeaşi părere cu tine? Vrei doar să te poţi încadra şi tu în categoria bloggerilor îngâmfaţi, cu mofturi, care nu intra pe orice blog sau care nu are timp să dea click pe un "read all.."... ?!
    2. Tu de unde ştii că nu eşti plictisitor?
    3. Ce fel de efecte ai vrea sau crezi că ar putea avea acest articol asupra blogosferei? Atât timp cât te ţii tare de aerul ăsta de superioritate, nu eşti decât la fel de plictisitor ca toţi cei pe care tu îi consideri aşa.
    4. De ce nu scrii româneşte? Am dat "căutare" pe DEX pentru "jmecherie", "shit" sau "nush" şi nu am avut nicio şansă să găsesc ceva.
    5. Ai auzit de diacritice? Dacă nu vrei să rămâi la fel de plictisitor, ar fi un pas important să afli că ROMÂNEŞTE SE SCRIE DOAR CU DIACRITICE !!!
    6. Punctele 1,2,3,4,5 redau doar câteva întrebări pe care nu eşti obligat să le bagi în seamă.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. teh no brain person7 octombrie 2009 la 19:47

    mda... Trist, dar @celmaibun cam are dreptate.
    Nu e cazul sa te ataci totusi, probabil a mers pe formula "judeca si ai sa fi judecat" o chestioara la care tu aparent esti predispus...

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate intrebarile astea sa i le pui lu' piticu.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. @celmaibun - lately cineva comenteaza cu nickname-ul meu pe bloguri. Am sters comentariile de la aceasta insemnare care se refereau la acele comentarii.

    Dar acum sa iti si raspund:

    1: Este blogul meu si sunt niste intrebari retorice puse. Nu ma asteptam la raspuns si nici nu ma intereseaza daca nici macar o singura persoana nu e de acord cu mine. Este locul MEU de joaca aici.
    2: Tu te arunci in conversatii cu oameni plictisitori?
    3: Nicio reactie - nu sunt aici sa va scolesc fortat.
    4&5: De ce sa fac eu asta cand nici macar tu nu faci asta?
    Cuvântul "blogger" nu a fost găsit. Nu există niciun cuvânt similar.
    Cuvântul "blogosfera" nu a fost găsit. Nu există niciun cuvânt similar.
    Cuvântul "click" nu a fost găsit, dar am găsit următoarele cuvinte apropiate:
    Cuvântul "blog" nu a fost găsit, dar am găsit următoarele cuvinte apropiate:

    RăspundețiȘtergere
  13. @nihasa:
    1. mai citeşte o dată cuvintele care ţi le-am enumerat.
    2. enumerând cuvântul "shit", am greşit eu şi recunosc.
    3. DEX-ul nu se actualizează în fiecare zi, uneori nici măcar în fiecare an, dar, dacă vei fi curios să îl studiezi în viitor, vei avea marea surprindere să zăreşti şi cuvintele pe care le-ai enumerat tu mai sus, pentru că au devenit foarte uzitate pe meleagurile noastre; pe când "jmecherie" & comp. fii sigur că nu se vor regăsi niciodată acolo(poate doar într-un dicţionar al cocalarilor - nu te simţi ofensat, nu mă refer la tine, dar acea categorie face uz de acest limbaj : http://incultura.ro/wordpress/index.php/2009/09/25/limbaj-cocalaresc/ )

    RăspundețiȘtergere
  14. @celmaibun - si limbajul nu trebuie sa deserveasca majoritatea? Deductia ta e gresita dpdv logic. Nu esti o autoritate sa poti sa afirmi ca unele cuvinte vor aparea in dex si altele nu.

    Consider totusi ca cel mai important lucru cand scrijelesti ceva este ca toata lumea sa iti inteleaga mesajul. Prefer ca el sa fie logic si prost scris decat burdusit cu fallacies dar impecabil gramatical.

    RăspundețiȘtergere
  15. @nihasa: putem continua discuţia asta la nesfârşit. Eu ţi-am făcut o propunere. Îmi vei spune mai târziu dacă am sau nu dreptate.
    Cât despre ultima parte..nu preferi unul logic şi impecabil gramatical? :) Şi salam transmite un mesaj, dar e analfabet şi e pt idioţi în mare parte..părerea mea.
    Toate fiind spuse, sper ca polemica ce s-a creat să ia sfârşit :)
    te salut!

    RăspundețiȘtergere
  16. @celmaibun - uf .... puteam sa ne jucam mult de tot asa ... ajungeam si la xenofobie in maxim 2 comentarii ...dar jucaria s-a stricat.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce inseamna sa fii blogger? E suficient faptul ca mazgalesc randuri aiurea pe o pagina tip, ca sa ma pot numi asa?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!