ce faci cand cineva comenteaza cu nickname-ul tau?

Raspunsul este - nimic. Nici nu ai ce sa ii faci. Comentariile pe majoritatea blogurilor sunt la liber si oricine poate sa joace rolul tau. Zicea cineva ca poti sa folosesti gravatar cu o adresa de email necunoscuta de nimeni. Si ce rezolvi? Si el poate sa isi uploadeze aceeasi poza.

Concluzia? Fie ca sunt semnate sau anonime ... cat timp nu este ceva closed (username/password) ... asocierea lor cu o persoana este un fel de loterie. Dragut ar fi un sistem global bazat pe username - cam ca la blogger cu contul google sau un disqus not gay.

De ce scriu asta? "Am" inceput sa fiu foarte activ pe bloguri in a lasa comentarii aka cineva tot comenteaza pe bloguri pe care nici macar nu le citesc cu nickname-ul meu. Se cam vede ca nu e scris de mana mea paralizata gramatical - baiatul sau fata aia chiar foloseste virgule si semne de punctuatie. Motivul pentru care se intampla asta nu imi este cunoscut dar macar mi-a adus in fata ochilor problema asumarii unei alte identitatii pe net.

Reactia mea? As putea foarte usor sa renunt la a mai comenta pe alte bloguri ... si nici macar nu ar fi paguba. 1-2 comentarii/luna sunt cel putin neglijabile pentru prosperitatea blogosferei. Dar momentan sunt in vacanta ca sa am o reactie.

Comentarii

  1. Vacanta ! Oh yep! Vacanta! ... ce bine de unii... la altii au ramas amintirile vacantei de vara. Cat despre comentarii, asa e ... azi poti fi Tutancamon si maine printesa Egiptului, nu ai ce sa faci. Probabil ca o sa se faca la Gravatar sa poti sa ai un gravatar unic pe id si sa nu mearga sa ti faci zeci de avatare.

    RăspundețiȘtergere
  2. 99% ca nu se va obosi sa isi faca cont cu imaginea ta

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu prea inteleg ce sens are .. cand am vazut prima data ca primeam commuri in care se lua lumea de mine ca de ce ii injur sau chestii asemanatoare, ma panicasem si credeam ca mi-a spart cineva parola. dupa, mi-am dat seama ca doar imi scrie numele, emailul si linkul si se da drept mine. n'ai ce sa faci, doar sa astepti sa se plictiseasca. probabil ca au o viata atat de trista sau sunt atat de redusi mintal incat asta e singurul mod in care se pot distra.

    RăspundețiȘtergere
  4. pai mai exista si openID-ul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici nu ma gandisem ca se poate intampla

    RăspundețiȘtergere
  6. Infiintata in 1993, cu capital privat romanesc RURIS este producator de motoutilaje ce acopera o gama intreaga de lucrari necesare in microagricultura: motoferastraie, motocultoare, motocositori, masini de tuns gazon, motopompe, generatoare de curent, atomizoare . Motooul nostru "EFORT MIC, ROADE BOGATE" ne-a condus la realizarea unor produse cu fiabilitate mare, productivitate ridicata si usor de manevrat. Desi avem parteneri care ne reprezinta intr-un numar important de judete, obiectivul nostru este sa extindem gradul de acoperire al produselor RURIS, la nivel national. Cu fiecare an, marim nomenclatorul de produse astfel incat sa acoperim intrega gama de utilaje necesare in orice gospodarie. Experienta in domeniu de peste 15 ani, cat si reteaua de unitati service autorizate, garanteaza clientilor nostri calitatea produselor si serviciilor oferite de catre RURIS.

    Contact: SC RURIS IMPEX SRL, Craiova, tel: 0351.46.46.32, www.ruris.ro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!