google wave - foloseste-te de web 2.0 pentru o invitatie?

Stiti cat de usor mi-am facut rost de invitatie la google wave? In 5 minute aveam una de la o persoana pe care nu o cunosc si nu ma cunostea. Trebuie doar sa fii dispus sa folosesti webul asta 2.0 (suna bine lasa asa) nitel.

3 pasi simpli pentru a face rost de o invitatie:


  • foloseste blogsearch si cauta rezultatele din ultima ora aparute pe: google wave invitation. Vei gasi astfel cele mai proaspete give away-uri de invitatii. In general oamenii dau invitatiile primilor care comenteaza la postul respectiv.
  • blogosfera e fucking huge asa ca sansele sa nimeresti pe un give away al unui blogger cu 20-30 unici pe zi este foarte mare. Lasa un comentariu si spune ca vrei si tu o invitatie din give away
  • multumeste respectuos in momentul in care o primesti

Comentarii

  1. Salutare . Demult intru pe pagina ta de web si imi place ceea ce vad . Si eu am deemult bloguri /site . Poate ai dori sa facem un banner exchange sau link exchange sa ne ajutam unu pe altu te rog detinem si un radio anti manele multumesc .ma poti contacta pe idul infowhisper de messenger sa vorbim multumesc o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. so.. la randu tau ai acces la invitatii? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. nope. noi cei invitati de useri nu am primit :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Omule, te invidiez.
    Eu tot caut si nu gasesc.
    As vrea sa stiu, totusi, dacă tu ţi-ai dat o adresă de mail reală, astfel încât bloggerul cu invitaţia să vadă cine eşti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am facut rost tot in 5 minute.
    Am intrat pe twitter si am scris la cautari Google Wave, dupa care am citit rezultatele date de cautare. Sunt multe mesaje pe twitter care curg intr-una, se reimprospateaza mereu. Imposibil sa nu gasesti persoane care ofera invitatii. Eu am gasit repede 3 persoane, le-am bagat in lista persoanelor pe care le urmaresx si le-am trimis mesaj ca vreau invitatie. Am primit de la toate trei :))
    Trebuie de stiut doar ca din momentul in care esti invitat dureaza aprox 3-4 zile pana ajunge invitatia la tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine are deja cont Google Wave, sa-mi trimita si mie un semnal sa-l bag in lista ca sa am mai multi cu care pot discuta pe GW :)

    RăspundețiȘtergere
  7. noi avem cont dar nu avem pe nimeni in lista si nu prea stim cu ce se mananca.........daca aveti conturi adaugati-ne si pe noi plz
    angelacamelialacatus@googlewave.com
    suntem online in general pana noaptea tarziu......
    va asteptam........
    salutari !

    RăspundețiȘtergere
  8. pls cine mai are invitatii doresc si eu una
    ovidiunegrila@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!