dar oare care este topul celor mai retardate emisiuni de la teve?



  1. dan diaconescu in direct (otv) - fara indoiala el este regele si pur si simplu nu te poti pune cu regele. Fie ca este baba posedata in direct sau episodul 432 din nu stiu ce poveste inventata de ei ....  punctele de rating se fac 
  2. tradati in dragoste(prima tv), test de fidelitate (antena1), fata lui tata (kanald) - si celalalte fake-uri vomate unui public mult prea prost sa nu puna botul.
  3. garantat 100% (otv), tele euro super bingo sau cum naiba se numeste (antena) - tociu si palade au avantaj ca macar la stiu numele in comparatie intepata aia de la otv ce este casatorita cu metrul ala si'o flegma de cantaret de latio manele. Ambele emisiuni au acelasi target: someri dornici de inbogatire ce stau lipiti de televizor. 
  4. consilier de urgenta (national tv), 9595 cu nea andrei (antena) - pentru ca voi nu sunteti oprah si pentru sensibilitatea afisata cand afla ca ala o bate pe aia ca ii bea pe ascuns bautura sau whatever ce subiect penibil (dar probabil pe bune) din mioritica tara pe care o impartim.
  5. in gura presei cu mircea 'spagat' badea(antena) - baiatul asta ar trebui sa fie nitel mai sus ca spre deosebire de ceilalti clovni ... el chiar se ia in serios. Pe mine inteligenta si limbajul asta de cartier ma oripileaza. Fite pe capul meu ca nu am avut cartier niciodata ...
  6. orice emisiune la realitatea tv care are 2 prezentatoarea - sunt incredibile fetele alea (nu cred ca sunt aceleasi doua) cum pot sa ajunga de la un subiect politico important la o cicaleala obositoare. Nu au pic de respect pentru invitati si tind sa se creada mult prea destepte fata de cum sunt in realitate.



















Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!