fail-ul genialitatii autohtone


Geniul de 16 ani va testa robotul-detector de alcool pe petrecăreţii din cluburi
Un român de 16 ani a inventat robotul care depistează alcoolemia şi poluarea VIDEO 


Poliţiştii au rămas impresionaţi aseară, după ce micul geniu de la “şcoala olimpicilor”- Liceul Internaţional de Informatică, le-a prezentat robotul care poate depista alcoolemia şi toxicitatea din aer.
Lui Cornel Amariei îi surâde ideea de a face „razii” în cluburi. Prima acţiune preventivă va avea loc în aproximativ două săptămâni în clubul ales de el. „O să fie distractiv. Abia aştept să le prezint robotul meu. O să fie şi o bună ocazie pentru mine de a mă distra. Vreau să dansez şi să cunosc fete“, a spus olimpicul.
„Aparatul indică valori între 60 şi 120 dacă persoana respectivă nu a consumat alcool, valori între 130 şi 230 pentru o cantitate foarte mică de alcool consumat. Poate ajunge până la maximum 700.
Tânărul în vârstă de 16 ani spune că îşi va „cosmetiza“ roboţelul în următoarea săptămână, pentru a prinde la petrecăreţii din cluburi. „Dacă nivelul de alcool din organism va fi unul ridicat, robotul va fugi şi va lumina haotic.

Nu am nimic personal nici cu cei de la Adevarul si nici cu baiatul asta dar simteam ca trebuie sa imi dau si eu cu parerea. Macar despre usability & genialitate. Nu am reprodus tot articolul asa ca daca vreti sa il cititi puteti incerca aici si aici. O luam punctual.

  • plimbarea unui robotel de o palma si ceva pe jos printr-un club nu cred ca este o idee buna nici in tara oamenilor din hartie
  • sensitivitatea robotelului la detectarea alcoolemiei este pur si simplu mind blowing. Omg am scos 128!!! Si ce inseamna asta? Aaaa pai fie nu am consumat deloc alcool fie am consumat foarte putin. WTF?
  • scara de masurare al alcoolemiei este retardata. Pur si simplu nu poti sa transpui rezultatul in sistemul standard de referinta. Pentru ca fugitul si luminatul haotic pot doar sa ne ofere atat de multe informatii ...
  • nitel aspirational baiatul asta dar nu cred ca o sa intre prea des in cluburi la cei 16 ani ai sai. 
  • problema cea mai mare e ca exista deja produse care fac foarte bine ce isi imaginase el cu robotelul ala. Fie sunt alcool teste la iesirea din pub/club fie poti sa iti cumperi unul micut discret mobil pe la vreao 100-150lei
  • tanarul olimpic genial saracul nu a inventat nimic. Ci doar a dat dovada de ceva indemanare in asamblarea unor piese + kit-uri luat din statele unite. 
  • cu rahatul asta de jurnalism de doi lei ... ziaristii se intreaba de ce da presa faliment :\\

Comentarii

  1. Pft, read between the lines, bre.

    Pustan de 16 ani, uita-te la moaca lui in poza.Merge cu robotelul fiola de alcoolemie si da afara toti pustanii de 16 ani care au baut ceva. Adica pe toti in afara de el, ca el nu bea(altfel de ce ar face robotelul?). Prin urmare, ramane el singur cu fetele in disco, fete disperate ca nu mai e nimeni si poate ii dau si lui niscaiva atentie.

    Desi eu zic ca mai probabil se va transforma totu intr-o petrecere lesbi:P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg de ce va luati tocmai de el cand incompetenta este defapt a jurnalistilor din zilele noastre. Am vazut robotul in realitate si scopul primar al lui era acela de a se putea duce prin locuri afectate, mine, ori zone cu un nivel de poluare ridicat pentru a testa calitatea aerului inainte de a fi trimisi oameni in ideea de a preveni intoxicarea cu gaze nocive. Senzorul de alcool a fost montat mai mult ca o gluma, dar ce sa zica si jurnalistul roman, cu ochelari de cal : "Uau, robot ce masoara alcoolemia... Cat de tru..". Mda, foarte. Am vazut cum lucreaza presa romana si, cum gasesc ceva care cica "s-ar vinde", il exploateaza pana se satura lumea de el. Macar daca ar si puncta ceea ce e important. Dar nu. Asa ca nu-l mai criticati pe cel care a facut robotul, ca nici voi nu sunteti in cunostinta de cauza. Intentia era cu totul alta decat de a revolutiona testul de alcoolemie. Presa romana e o tampenie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau sa te contrazic dar autonomi, robustete si unicitate nu prea sunt punctele lui forte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!