Inchiriaza un portbagaj exterior

Am niste prieteni care au un site de inchiriat portbagaje exterioare (in bucuresti) si m-am gandit sa ii ajut nitel cu niste reclama. Nici nu cred ca trebuie sa subliniez ce idee misto au avut cu afacerea asta. Oricine merge la ski/snowboarding iarna cu masina stie cat de util este un portbagaj exterior.

Preturile sunt destul de oke (mai ales daca ai deja barele pe masina) 5-8 zile de inchiriat se invart pe undeva pe la 50-60 euro. Imparti asta la 4 si e mai mult decat decent pentru un drum comod.

Site-ul cu pricina e - http://www.rent-a-skibox.ro/

Comentarii

  1. Interesanta ideea prietenilor tăi.
    Totuşi, pentru 3 ieşiri la ski (câte fac eu pe an) m-ar costa 55*3 = 165euro, în condiţiile în care vreau un portbagaj să încapă schiuri in el, iar bările transversale le am deja.
    Cu banii aceia, dacă mai pun puţin, îmi iau unul nou de aici ce-i drept nu Thule, dar măcar ar avea garanţie. Din fericire n-am cumparat schiuri şi prefer să închiriez schiuri la faţa locului astfel că calculele mele sunt pur teoretice.
    Deci per ansamblu e scump dle, mai ales dacă luăm în considerare cheltuielile despre care s-a vorbit în postul anterior.

    RăspundețiȘtergere
  2. @x - eu ma gandeam ca renteaza cand dai o fuga prin austria or smth cu inca 3 prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca ai bare si vrei doar suporti de schiuri pretul ajunge in jur de 35 de euro. Inca ceva , ai risca sa-ti pui pe masina un junghi de cutie , care la o rafala mai puternica de vant iti zboara?!? Si inca ceva , daca iti cumperi o cutie unde o depozitezi cat timp nu o folosesti? O lasi pe masina? Nu uita ca traim in Romania!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!