roblogfest 2010

Au cam inceput nominalizarile pentru RoBlogFest 2010 si ma gandeam sa va anut asta. Dupa ce mi-am asigurat in trecut un loc 2 la the cool factor si un loc 3 la cel mai sexy microblogger a cam venit vremea sa zic pas si sa las tineretul sa isi faca si el de cap. Cu alte cuvinte nu intentionez sa particip. Sunt prea batran si ramolit sa mai fac asta. Vreau sa vad crapii astia fragezi cum se bat acolo pe un loc pe podium. Sa nu va mai aud ca ziceti ca nu aveti loc de astia batrani.

La petrecere in schimb (26 martie) mai mult ca sigur o sa ma vedeti si putem sa feedbackuim nitel la un paharel de ceva. Sunt disponibil si pentru poze la party dar as prefera doar de genu' facebook. V-am zis din timp. Intarea e libera si e plin de bloggeri (yak :\\) asa ca ce poate sa mearga rau?

Ah link catre site.

Comentarii

  1. ce varsta ai de te consideri in varsta pt participare? just asking...

    RăspundețiȘtergere
  2. @amalian - am aproape 5 anisori de blogging

    RăspundețiȘtergere
  3. salut

    stiu ca erai un clienti fidel, scuze ca te anunt in acest fel. restaurantul vietnamez thang long a fost redeschis cu livrare la domiciliu thang-long.ro

    aceiasi bucatari si aceleasi feluri de mancare

    o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  4. multzi inainte maestre, iar cu privire la eveniment, nimic nu o sa mearga rau, decat daca lasi tu acest lucru sa se intample..
    Felicitari pentru nomimalizare si pentru recunoasterea castigata anul trecut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!