Treceți la conținutul principal

cat de mult economisesti cu Michelin Energy Saver

Reclama Michelin subliniaza importanta anvelopelor potrivite
Studiile au demonstrat ca folosind anvelopele cu grad de frecare redus, un sofer obisnuit poate economisi 80 litri de carburant la fiecare 45.000 de km. Daca cumparam si o masina cu un consum de carburant optimizat, cheltuielile pe carburanti pot fi reduse substantial.
80 litri economisiti inseama de fapt 342.5 lei
4x Michelin Energy Saver (aprox 280 lei bucata)  = 1120 lei

Cu orice set ce costa peste 780 lei ( 195lei /anvelopa ) iesi pe plus daca ai avea certitudinea ca si tu esti un sofer obisnuit ce poate economisi 80 de litri de carburant. Poate ala e mortal ca nu iti acorda certitudinea.

Comentarii

  1. 280 de lei poate la dimensiunea minima. La a mea, 205/55 R16 erau 385 de lei pe un magazin online, si mai dai niste bani si pe montarea si echilibrarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. @nwradu - parca atat costa ala de logan. Nu am crezut ca e asa de mare diferenta de pret intre ele pentru +20kmph

    Anyway atunci setul rentabil costa peste 1 200 lei (300 lei bucata).

    In mare nu mi se pare ca economisesti asa de mult. Eu as fi mers mai mult pe spiritul eco - tehnologia folosita este destul de verde.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma mir totusi ca sunt asa ieftine. Acum 2 saptamani a fost reducere 25% la Norauto la anvelope Michelin.

    Mi-am luat 205/55 R16 91V (220 sau 240 la ora, ceva asa) Primacy HP cu 354 lei pe bucata. Am intrebat si de Energy Saver si erau cam 500 si ceva bucata. N-am priceput de ce. Daca stiam ca atat de mica e reducerea de consum nici nu mai intrebam.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

StarCraft Remastered se lansează la vara

Pe vremea mea, drama băieților de școala generală era că fetele din clasă nu prea se uitau la noi. Băieții de liceu erau pe radarul lor, iar noi practic nici nu existam. Lucrul ăsta s-a schimbat prin clasa a 8-a când toți ne-am înălțat și practic au început să se uite mai cu jind la noi, dar deja era prea târziu.

În '98 când se întâmpla asta, apăruse StarCraft și primele net cafe-uri de prin București, iar toată atenția noastră era captată de acest joc. În fiecare clipă din zi doar asta vorbeam: terrani, protoși și zergi.

StarCraft a fost pentru mine primul joc pe care l-am jucat vreodată în multiplayer. Nici nu aveam calculator acasă pe vremea aia, dar after school-ul îl petreceam în net cafe-uri - fie jucând, fie uitându-mă la alții cum se jucau.

Nu eram deloc bun la joc, îmi luam bătaie cu o precizie elvețiană. Poate și din cauză că singura strategie pe care o aplicam era să îmi fac turrele - câmpuri întregi de turrele, iar mârlanii mei de adversari veneau cu carriere invizibi…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…