Fix când am intrat în concediul de sărbători, primesc un email ca s-a lansat o nouă bere nepasteurizată . Făcută doar cu ingrediente românești și după o rețetă originală - primul aspect e unul interesant, al doilea mi se pare irelevant. Zic interesant pentru că știu că noi stăm cam prost la capitolul ingrediente de bere, motiv pentru care toți producătorii de bere artizanală importă mai tot ce au nevoie. Rețeta, originală sau nu, este irelevantă pentru consumator: gustul e cel care contează. Cu asta în minte, tot am încercat să îmi fac un drum pe la Penny să văd ce au născocit. Am reușit abia în weekend-ul ce a trecut când m-am dus chitit să testez noua bere. Primul lucru care m-a impresionat a fost eticheta pentru că e chipeșă și îi stă bine la raft, dar care din păcate mă duce puțin cu gândul la bere fără alcool că ea de obicei are atât de mult albastru. Al doilea lucru a fost prețul: 1.99 lei. Ieftinache spre îngrijorător de ieftinache. Am balotat 6 doze în coșul de cumpărătu
Treaba cu China mi se pare cea mai realistă. Ei ne dau fonduri, noi le dezvăluim secretul scăderii natalităţii. :)
RăspundețiȘtergereCum George Vintila este o asemenea vedeta eu chiar cred ca ajutat cand parul lui s-a vandut la Sotheby's.
RăspundețiȘtergereUn lucru bun este faptul ca George Vintila si-a donat parul pentru dezastrul din Mexic. Jos palaria.
RăspundețiȘtergereUn lucru bun este faptul ca George Vintila si-a donat parul pentru dezastrul din Mexic. Jos palaria.
RăspundețiȘtergere