de ce vor fantomele sa imi faca rau?

Azi de dimineata pe la 3-4 intr-un moment de semi insomnie ma gandeam la fantome si de ce in fiecare film vor sa faca rau cuiva viu sau pur si simplu bantuie cate o casa oarecare.

In primul rand care e procedeul de stabilire care fantoma bantuie un loc? Intreb pentru ca pare sa fie o aglomeratie de fantome pe km patrat de bantuit. Se estimeaza ca de cand existam cam specie undeva pe la 110 miliarde de exemplare au trait si au murit. In general cam traim in acelasi loc si atunci intervine problema: care fantoma are dreptul sa bantuie? Crestinul crucificat in Roma antica sau turnatorul lichidat de mafie? Impreuna nu se poate ... ca asa zic clarvazatorii niciodata castigatori la loto.

Trecand peste problema asta organizatorica sa revenim la intrebarea din titlu. De ce spiritele/fantomele vor sa imi faca rau mie ca fiinta vie? Nu e destul de logic ca daca ma casapesc violent si ajung si eu fantoma o sa-si primeasca scatoalce? Pai suntem fantome golani sau nu mai suntem? In afara de asta cu parte-n parte mai exista si problema dreptului de a bantui - pe care el il pierde si eu il castig.

Deci care e treaba cu fantomele si de ce se comporta asa de absurd?

ps. De ce tot timpul aleg sa scrie pe oglinda aburita sau cu sange pe pereti dar niciodata nu folosesc metodele clasice (scrisoare, sms, email, post-it lipit pe frigider etc ) de atentionare a celui bantuit?

Comentarii

  1. pfff
    filmele sunt stupide, cel putin!
    anyway, fantomele nu exista dar sunt mai "Fancy".
    probabil multora le este teama sa le numeasca spirite, care chiar comunica prin de toate.
    si alea nu fac doar rau ci fac, evident, de toate :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc sange, pentru a speria pe omul respectiv, ..... manjitul pe perete al mesajului.....e ca sa nu cumva sa nu pricepi mesajul, sau sa nu-l aflii din diferite motive :) (telefonul se poate descarca, biletelul scris poate luat ca o gluma proasta al cuiva, etc.)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sange ... de unde au acces fantomele la sange?

    Si a doua chestie - ce se intampla daca o fantoma bantuie un vampir? Tot cu sange ii scrie? Nu cred ca o sa il deranjeze asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu nu ai auzit de existenta universurilor multiple? Fiecare fantoma are universul ei in care traieste si care e din cand in cand accesibil umanilor, in functie de interese. Duuuh! Sangele poate migra dintr-un univers in altul dar fantomele nu au GSM in universurile lor. Doar NMT si Digitel. Nu inteleg ce e atat de dificil de inteles.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!