Black cat-ul biped

Se da o poveste din 2005 (link) si o poveste din 2011 (link). Pe scurt este vorba despre un personaj ce bantuie prin Bucuresti si cand vede o blonda imbracata complet in negru o intreaba "daca se poarta moda black cat-ului biped". Coincidenta? Probabil acelasi personaj. M-a facut curios sa vad daca si alte persoane s-au lovit de black cat-ul biped si google chiar a fost generos.


Pe forumul de la edu.ro este un profesor de matematica pe nume Bogdan Stanoiu ce sustine (scria in 2008) ca el face gluma asta frecvent.
Într-adevăr am uneori obiceiul de a glumi atunci când văd o fată îmbrăcată în negru spunând că "văd că sepoartă moda black-cat-ului biped".
Cand folosesti de minim 6 ani aceasi gluma tind sa ma intreb cata sanatate mentala a mai ramas...

Bogdan Stanoiu-motănaşul biped (cum singur se descrie)

Comentarii

  1. Am mai gasit niste "victime"
    http://pif-and-the-city.blogspot.com/2006/09/eu-i-oamenii-de-pe-strad.html

    http://arinarulz.wordpress.com/2009/04/10/black-cat-ul-biped/

    Domnul explica pe forum ca

    RăspundețiȘtergere
  2. (scuze, accidental enter)
    ...glumita face parte dintr-un studiu psihologico-sociologic.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce dureaza de 6+ ani si nu e publicat nicaieri .... yeah right

    RăspundețiȘtergere
  4. eu zic ca e mai naspa cand tipul vine in trench coat si se expune in nuditatea lui pe Bd Koglaniceanu; dupa asta black-cat-ul biped e nimic

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai există și alte variațiuni pe tema “pisicii bipede”. Astfel codița black-cat-ului biped poate fi și șatenă, roșcată, brunetă etc. De asemenea , pentru o tipă îmbrăcată complet în alb se poate spune că se poartă moda white catului biped sau putem înlocui culorile alb și negru cu orice culoare X pentru care există pisici ce au blana cu respectiva culoare., adică “moda X cat-ului biped” (culoarea X fiind spusă cu denumirea ei în engleză) . De asemeea dacă o tipă este îmbrăcată în negru în ceea mai mare parte (dar nu complet) se poate spune că se poartă “moda quasiblack-cat-ului biped” iar dacă este îmbrăcată în negru cu decolteu alb că se poartă “moda quasi black cat-ului biped cu guleraș alb” sau folosind un diminutiv cu un sufix în formă românizată “moda quasiblack-cat-uțului biped cu culeraș alb”, după caz “moda quasiblcak-cat-ului biped cu alb pe burtă “etc.
    Dacă o tipă este îmbrăcată complet într-o culoare culoare Y pentru care nu există pisici având blana respectiva culoare se poate spune “văd că apar specii noi cumar fi Y cat-ul biped cu codiță…”(codița conform culorii părului iar culoarea Y spusă în limba engleză)-de exemplu, “văd că apar specii noi cum ar fi blue cat-ul biped cu codiță șatenă” Dacă o tipă este îmbrăcată în două culori X și Y se poate spune ceva de genul: “văd că apar specii noi cum ar fi half X half Y cat-ul biped” după care “de fapt quasihalf X quasi half Y cat-uțul biped cu codiță…”(după caz în funcție de culoarea părului iar culorile X și Y fiind spuse în limba engleză).
    Dacă dai peste un grup de tipe, fără niciun tip poți lansa o întrebări de tipul “ce mai face crescătoaria mea de birmaneze bipede?” , “ce mai face crescătoria mea de mieuno-torco-zgârâietori bipede ?” etc
    De fapt motivul “pisicii bipede” mi se pare un mod mai soft de a agăța decât modurile de adresări tipice/convenționale folosite în acest scop.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi s-a intamplat si mie astazi. Nu imi vine sa cred ca individul are pretentii la agatat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!