Revelion batranesc

Revelionul trecut l-am facut la munte in compania unor bloggeri la invitatia celor de la Koyos.ro si pot spune ca a fost distractiv cu o mica problema: seara trecerii dintre ani. Noaptea de Revelion a fost la restaurant (premiera pentru mine) cu formatie live, dj, mancare, bautura, artificii si tot tacamul. Totusi mie mi-a displacut modul asta de party la restaurant. A adus prea mult a nunta si prea putin a haosul cu care eram obisnuit pentru trecerea dintre ani.

Dupa am stat si m-am gandit ce alternative exista pentru Revelion. Avem clasica vila inchiriata cu prietenii, iesit la mega concertul din *insert random piata here*, in club unde faci acelasi lucru ca in fiecare vineri-sambata seara, acasa in compania unor prieteni si ... la restaurant. Toate variantele nu ma multumesc si as vrea ceva mai special pentru 2011-2012. Dar ce? Nu stiu si nu mi-ar strica niste sfaturi/pareri din partea voastra. 

Comentarii

  1. Daca iti permiti mergi undeva intr-o zona mai placuta unde poti experimenta lucruri noi. Asia, Africa sau o insula intr-un ocean ar fi ideal. Desigur si cu ceva prieteni dupa tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuia să mai aștepți până prin iulie pentru articolul ăsta de sezon :))

    RăspundețiȘtergere
  3. In alta tara e cel mai indicat daca vrei sa scapi de rutina. Petrecerile astea organizate la restaurant nu-mi plac nici mie, am fost acum 2 ani si a fost fix ca la o nunta, am zis ca nu mai fac greseala asta niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai si daca iesi din tara tot la unul din cazurile exemplificate mai sus ajungi

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!