nu-ti mai pierde timpul ascultand muzica

Te uiti pe strada sau in mijloacele de transport in comun si o sa vezi o gramada de oameni ce au castile in urechi si asculta muzica. De la rock la house cu o pauza mai lunga pe la manele  - zbiara castile in urechile lor.  Totusi nu mi-a fost dat sa aud altceva si cred ca se cade putina educatie. O alternativa sanatoasa la ascultarea radio-ului (mai ales in metrou) sau a muzicii pe care deja o cunostie poate sa fie podcastul.

Practic transformi un timp relativ mort (drumul pana la x) intr-un timp in care afli ceva nou. In special va recomand sa aruncati o ureche pe podcasturile de la TED pentru ca o sa merite mai mult decat DJ-ii obositi de dimineata. Se gasesc pe net destul de multe - eu nici nu am apucat sa le termin pe cele de aici ca deja am vazut ca sunt unele mai noi pe itunes aici.

In aceasi masura as putea sa va recomand sa ascultati standup-uri pentru ca veti ajunge in locul X cu siguranta mai zambaret. Alternative la muzica si radio sunt destule. Trebuie doar sa le cautati. Nu zic ca e rau dar cred ca se poate mai bine.

Comentarii

  1. o alternativa ar fi cititul ...totusi de la manele la o carte e un pas cam brutal :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cititul poate sa fie putin incomod intr-un mijloc de transport in comun aglomerat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa mergi cu castile in urechi pe strada contravine instinctului de conservare. Eu nu suport sa nu aud ce se intampla pe langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. @bogdans - de exemplu pe android exista o aplicatie ce iti mareste sau scade volumul in functie de volumul ambiant tocmai sa nu mergi surd pe strada.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!