jocuri pe android (unele sunt si pe ipad & iphone )

Azi am descoperit 2 joculete interesante si mi-am zis ca ar merge scris un post despre jocuri care te pot ajuta sa iti pierzi timpul eficient. Initial nu le-am acordat prea mare importanta jocurilor pe telefoane mobile pentru ca toate aratau ingrozitor din punct de vedere al graficii. Intre timp lucrurile par sa se fii schimbat pentru ca la tot pasul gasesti jocuri care arata foarte bine si au si un gameplay atractiv.

O parte dintre jocurile de mai jos sunt gratuite altele sunt pe bani cu preturi cuprinse intre 8 si 11 lei (maruntis daca e sa ma intrebi pe mine).

Prin urmare sa luam taurul de coarne si sa vedem ce jocuri am descoperit.


Death Worm - este un joculet in care controlezi un vierme nebun ce ataca elicoptere, tancuri si masini de politie. Este un fel de stramos mai spalat al ramei de pe nokia-uri. Arata bine si are o rejucabilitate ridicata.



Guerrilla Bob - este al doilea joc pe android ce m-a captivat azi. Este un fel de Contra si asta oarecum ar trebui sa va convinga sa vi-l luati (daca aveti idee despre ce vorbesc). Arata foarte bine pentru un action shooter pe mobil. Are si multiplayer dar inca nu am avut timp sa experimentez cu el.



Rocket Bunnies - bunnies? Yes please. Nu avea cum sa nu imi placa un joc cu iepurasi. Exploreaza galaxy si hraneste-ti confratii ca orice iepure de treaba.



NinJump - este foarte tare si addictive. Cu siguranta merita un loc in topul celor mai bune jocuri pe telefoanele mobile. Sari te feresti, faci combo-uri si totul se intampla foarte repede.



Reckless Racing - unde dintre cele mai impresionante jocuri pe care am avut ocazia sa le joc pe telefon. Imi aduce aminte de un joc mai vechi pe pc tot in stilul asta al carui nume imi scapa. Bonus e ca are si multiplayer online :)



Angry Birds - mai are rost sa zic ceva de mega hitul hype-uit pana la maxim ce se numeste Angry Birds? Este destul de interesant dar sincer pe mine nu prea m-a prins. Cam static pentru gusturile mele in materie de jocuri pe mobil.



Air Control Lite - ai un aeroport si folosindu-te de touch incerci sa aterizezi avioane. Prima oara l-am vazut pe ipad si facea sens :) ca sa zic asa. Te telefon e mai mult un meh pentru ca ecranul destul de mic te cam jeneaza. Dar cine sunt eu sa zic ca poate nu o sa va captiveze.



Voi ce alte jocuri demne de o astfel de lista mai stiti?

Comentarii

  1. Reckless Racing = Nitros ?
    Ceva de genul asta parca jucam prin 92-93

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ... parca nitros era jocul ala pe 386

    RăspundețiȘtergere
  3. jocul asemanator cu 'Reckless Racing' ar putea fi 'Death Rally'

    http://www.youtube.com/watch?v=-RQGk9sOcSY&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  4. @phidas - chiar si posesor de android :)

    RăspundețiȘtergere
  5. jocu cu masinile de care vorbeai cred ca se numea Ignition :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!