wild blogger i think i .... read you

Joia viitoare (12 mai) ma duc intr-o fabrica parasita (daca am inteles eu bine) la o petrecere wild. Este vorba de petrecerea de lansare a berii Desperados. O sa cante suie si vor exista sesiuni de tatuaje pentru doritori. Nu ma duc singur - stati linistiti - am doua invitatii duble de dat saptamana viitoare (candva) pe conturile mele de twitter&facebook. Cum si ce vedem atunci desi puteti sa ma sariti pe mine cu totul si sa va procurati o invitatie de pe siteul desperadosparty.ro

Pana una alta cei de la Desperados m-au intrebat care este cel mai wild blogger pe care il cunosc. Am stat si m-am gandit si pana la urma am decis ca sunt 3 tipuri de wild si fiecare merita un blogger cel mai cel.

Asa ca pentru inceput avem bloggerul wild - adventurous unde Doru Panaitescu este intr-o liga a lui. Nu cred ca se poate lauda altcineva ca este mai aproape (dubios de aproape cu costumele alea de camuflaj) de natura ca el. Sunt putin gelos pe el pentru weekenduri epice pe care le are.

A doua categorie este party wild - unde un singur nume mi-a venit in minte: Dragos Novac. Am "pierdut" zeci de nopti impreuna si am batut zeci de baruri. Se poate spune ca mi-a arata ca Bucurestiul este un loc unde te poti distra foarte bine daca mergi in locurile ce ii fac cinste.

Si nu in ultimul rand avem crazy wild - adica f$%# that is one crazy mother f#$%^& (dar intr-un mod bun) unde m-am gandit instictiv la Cristian Dorombach (Piticu). Abilitatea lui de a se rani singur facand tot felul de chestii nebunesti este renumita. Ma distrez tot timpul cu el si ma bucur ca suntem prieteni. 

Acum poate voi nu sunteti de acord cu mine si nici nu trebuie sa imi dati dreptate dar ma astept sa imi spuneti alti bloggeri wild si chiar alte categorii de wildness. Puteti sa preluati tagul asta la voi pe blog sau sa imi lasati comentarii. 

Totusi pana una alta as vrea sa citesc ce au de spus 2 bloggeri de suflet: GoguKaizer (iti scriu numele cum vreau eu :) ) si nwradu

Ne vedem la party da? 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!