Treceți la conținutul principal

10 lucruri pe care nu trebuie sa le faci la un concert

Incalzit de la concertul lui Bon Jovi m-am gandit sa dau cateva sfaturi practice si de bun simt oamenilor care vin la concerte.

  1. Nu mai faceti poze cu blitz. Niciodata. Daca scena e mai departe de 10m in toate pozele o sa aveti cefe luminate si restul intunecat. Fara blitz pozele ies mai bine. 
  2. Nu mai filmati tot concertul cu telefonul. Aratati penibil si mai deranjati si oamenii din spatele vostru. Cred ca artistul o sa va inteleaga ca nu puteti sa il ajutati pentru dvd-ul din concert.
  3. Sa iti faci poze la concert cu spatele la scena este penibil. "Eu si Bon Jovi" il puteai transforma usor in "Uitandu-ma la concertul lui Bon Jovi"  - care e mai usor de acceptat de catre societate. 
  4. Nu iti ridica mandra pe umeri. Fundul ei nu e chiar atat de marfa precum crezi si nu pentru el mi-am luat biletul. Daca e micuta sa treaca mai in spate de unde se vede mai bine. 
  5. Incearca sa te imbraci adecvat locului, genului de muzica si conditiilor atmosferice. Roackeri in bocanci, pantaloni si geaca de piele la 36+ grade nu e ok. Pitzi cu pantofi cu toc pe camp not ok. Nimeni nu o sa te judece ca te-ai imbracat comod pentru concert.
  6. Daca artistul nu e la bustul gol ... nici tu nu ai voie sa te dezbraci la bustul gol. Oricat de mult ai tras la sala si oricat de mult te-a durut epilarea pe piept ... pastreaza tricoul ala pe tine.
  7. Chiar daca concertul e pe stadion incearca sa lasi acasa punga de seminte. La concerte miscarea maxilarului e rezervata pentru cantat si nu pentru spart seminte.
  8. La iesire nu e necesar sa ma impingi pentru ca desi nu pare ... chiar nu vreau sa imi petrec noaptea pe stadion. 
  9. Mancatul la concerte se face in general in zona de unde cumperi mancarea. Nu incerca sa incerci sa vii pana in buza scenei cu platoasul cu mancare intr-o mana. O sa te superi cand il scapi pe jos din cauza inghesuielii. Bonus mai si murdaresti oamenii.
  10. Incearca sa mergi la concerte/festivaluri doar din doua motive: pentru muzica si pentru atmosfera. Daca ai altceva in minte mai bine ne faci tuturor o favoare si stai acasa. Nu e cool sa mergi la concerte si nici nu trebuie sa semnezi o condica de prezenta. 

Comentarii

  1. 2. Si nu are rost pt ca se vede ca dracu, pixelat si asa mai departe. Si culmea, te duci sa ii vezi live, dar te concentrezi mai mult asupra filmarii ca sa poti sa ii vezi acasa pe ecranele telefoanelor. Multi nu se bucura de experiente pentru ca au fost preocupati cu filmatul sau pozatul.

    5. E exagerat. Daca o turma de oameni a venit sa ma vada cum sunt eu imbracat in loc sa-l vada pe ala venit de la mama dracu, inseamna ca suntem o tara de oameni bolnavi.

    6. Daca artistul merge in 4 labe, trebuie sa merg si eu?

    10. CORECT ! Desi din pacate multi vin pt punctul 5 si anume sa se uite la altii cum sunt imbracati sau sa manance sau sa se dea in spectacol concurand astfel cu artistul de pe scena.

    RăspundețiȘtergere
  2. 5 - Ei bine eu judec si chestiile astea.

    6 - Nu. Dar daca ala care canta acolo si danseaza nu e deranjat de caldura ... cred ca si tu cel care spargi seminte si bei o bere rece poti sa iti pastrezi tricoul pe tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mare, mare atentie insa la palmele subacvatice!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…