10 lucruri pe care nu trebuie sa le faci la un concert

Incalzit de la concertul lui Bon Jovi m-am gandit sa dau cateva sfaturi practice si de bun simt oamenilor care vin la concerte.

  1. Nu mai faceti poze cu blitz. Niciodata. Daca scena e mai departe de 10m in toate pozele o sa aveti cefe luminate si restul intunecat. Fara blitz pozele ies mai bine. 
  2. Nu mai filmati tot concertul cu telefonul. Aratati penibil si mai deranjati si oamenii din spatele vostru. Cred ca artistul o sa va inteleaga ca nu puteti sa il ajutati pentru dvd-ul din concert.
  3. Sa iti faci poze la concert cu spatele la scena este penibil. "Eu si Bon Jovi" il puteai transforma usor in "Uitandu-ma la concertul lui Bon Jovi"  - care e mai usor de acceptat de catre societate. 
  4. Nu iti ridica mandra pe umeri. Fundul ei nu e chiar atat de marfa precum crezi si nu pentru el mi-am luat biletul. Daca e micuta sa treaca mai in spate de unde se vede mai bine. 
  5. Incearca sa te imbraci adecvat locului, genului de muzica si conditiilor atmosferice. Roackeri in bocanci, pantaloni si geaca de piele la 36+ grade nu e ok. Pitzi cu pantofi cu toc pe camp not ok. Nimeni nu o sa te judece ca te-ai imbracat comod pentru concert.
  6. Daca artistul nu e la bustul gol ... nici tu nu ai voie sa te dezbraci la bustul gol. Oricat de mult ai tras la sala si oricat de mult te-a durut epilarea pe piept ... pastreaza tricoul ala pe tine.
  7. Chiar daca concertul e pe stadion incearca sa lasi acasa punga de seminte. La concerte miscarea maxilarului e rezervata pentru cantat si nu pentru spart seminte.
  8. La iesire nu e necesar sa ma impingi pentru ca desi nu pare ... chiar nu vreau sa imi petrec noaptea pe stadion. 
  9. Mancatul la concerte se face in general in zona de unde cumperi mancarea. Nu incerca sa incerci sa vii pana in buza scenei cu platoasul cu mancare intr-o mana. O sa te superi cand il scapi pe jos din cauza inghesuielii. Bonus mai si murdaresti oamenii.
  10. Incearca sa mergi la concerte/festivaluri doar din doua motive: pentru muzica si pentru atmosfera. Daca ai altceva in minte mai bine ne faci tuturor o favoare si stai acasa. Nu e cool sa mergi la concerte si nici nu trebuie sa semnezi o condica de prezenta. 

Comentarii

  1. 2. Si nu are rost pt ca se vede ca dracu, pixelat si asa mai departe. Si culmea, te duci sa ii vezi live, dar te concentrezi mai mult asupra filmarii ca sa poti sa ii vezi acasa pe ecranele telefoanelor. Multi nu se bucura de experiente pentru ca au fost preocupati cu filmatul sau pozatul.

    5. E exagerat. Daca o turma de oameni a venit sa ma vada cum sunt eu imbracat in loc sa-l vada pe ala venit de la mama dracu, inseamna ca suntem o tara de oameni bolnavi.

    6. Daca artistul merge in 4 labe, trebuie sa merg si eu?

    10. CORECT ! Desi din pacate multi vin pt punctul 5 si anume sa se uite la altii cum sunt imbracati sau sa manance sau sa se dea in spectacol concurand astfel cu artistul de pe scena.

    RăspundețiȘtergere
  2. 5 - Ei bine eu judec si chestiile astea.

    6 - Nu. Dar daca ala care canta acolo si danseaza nu e deranjat de caldura ... cred ca si tu cel care spargi seminte si bei o bere rece poti sa iti pastrezi tricoul pe tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mare, mare atentie insa la palmele subacvatice!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!