42 de ore mai tarziu...

Au trecut 42 de ore de cand TTL mi-a aratat filmuletul la care lucra si in care mi-am bagat si eu coada putin ca aveam senzatia ca pot sa fiu si eu amuzant. Asa a iesit Hitler Bac 2011 - impresii - ce a devenit imediat viral cu 200 000+ vizualizari, 1150 de comentarii si vreo 4100 de like-uri pe youtube in undeva sub 40 de ore. A ajuns al 16-lea cel mai vizualizat clip de pe tot youtubeul in timpul zilei de ieri.

Din cate am inteles a aparut si pe la tv: realitatea, b1, otv, antena 2 si pro tv.

Presa l-a primit si ea cu bratele deschise asa ca a ajuns si pe urmatoarele site-uri: realitatea.net libertatea.ro zf.ro stirileprotv.ro click.ro cancan.ro adevarul.ro b1.ro gsp.ro antena.ro hotnews.ro ciao.ro gandul.info apropo.ro computergames.ro tpu.ro fhm.ro 220.ro vplay.ro citynews.ro rol.ro trilulilu.ro

Unii au citat sursa cu link altii nu dar toata lumea a ras si l-a dat mai departe. Cred ca de fapt asta este cel mai important lucru la un filmulet de genul asta. Unii si-au cerut scuze ca nu ne-au pus link din prima si i-am inteles pentru ca un viral e ca o viitura: vine de peste tot si se pierde sursa originala.

Cati au vazut pana la urma filmul? E greu de estimat ca multi au ales sa il hosteze pe serverele lor. Inca vreo 30k sunt de pe trilulilu, 220, vplay,si youtube (alte upload-uri ale aceluiasi filmulet). Ce se mai intampla apoi prin ziare ... nu am de unde sa stiu.

Ce a insemnat asta pentru mine? Vreo 3400 de afisari pe homepage si in pagina filmuletului. Mama care m-a sunat sa imi zica ca a auzit de nihasa la realitatea tv si ceva de un filmulet. Felicitari peste felicitari. Si nu in ultimul rand bucuria ca impreuna cu Tudor am reusit sa facem atat de multi oameni sa rada. Mai putin 47 de oameni care au dat dislike pe youtube :)

Ah si era sa uit ... mi-a mai adus niste urmaritori pe twitter dintre care si pe Simona Tache  (buuuuunaaaaaa *wave*)

Cred ca am raspuns la majoritatea intrebarilor pe care le-am primit .... ah mai era inca una: Nu! Nu am facut nici macar un euro-leut din filmulet. We did it for the lulz!

[later edit] - aproximativ 450 000 views in prima saptamana pe youtube, trilu, 220, vplay.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!