gata s-a terminat si Harry Potter

Ieri am fost la IMAX Cinema City Cotroceni sa vad cum se termina hype-ul cu Harry Potter. Nu am fost dezamagit pentru ca povestea e destul de incalcita incat pe alocuri te poate surprinde. Daca partea intai din Harry Potter si Talismanele Mortii a fost un fel de lalaiala ce te pregatea pentru final ... partea a doua a reusit sa fie destul de coerenta si alerta incat sa te tina lipit de scaun.

Ultima parte e in acelasi timp 3D si cel mai incitant dintre toate filmele. Cel putin asa mi se pare mie. Acum daca e sa ma intrebati ce m-a impresionat atat de mult o sa va zic.... ca in sfarsit s-a terminat. S-a dat o lupta lunga atat cu lipsa de imaginatie a autoarei cat si cu maturizarea generatiei Harry Potter incat cum am vazut credits am jubilat. Gata s-a terminat.

E pacat pentru serie ca au lalait-o atat de mult. Inceputul a fost bun si finalul a fost bun (chiar bun). Atunci de ce imi bagi pe gat 5-6 filme mediocre? Pentru bani probabil. Si tocmai de asta ma bucur ca s-a terminat.

Comentarii

  1. Știi că seria Harry Potter e la origine o serie de 7 cărți, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Dar si asa 8 filme sunt cam multe :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mediocre? Mediocru esti tu! Sa zicem ca ramane doar primul film din serie si ultimul. Ce obtii? Ce se leaga? Explica tu ce crezi, da argumente, in ceea priveste inutilitatea altor filme din serie!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca se intampla in ultimul are legatura doar cu primul film. Atat. Restul fleosc sau iti este explicat in ultimul - deci nu ai nevoie sa vezi filmul respectiv.

    Ma rog. Daca vedeai ultima parte intelegeai ce vreau sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultimul film a fost groaznic - incredibil de plictisitor, părerea mea mi-am zis-o pe blog.
    Au fost foarte bune toate celelalte filme comparate cu ăsta - și nu e vina regizorului sau al actorilor.
    Oricum, 8 filme au fost cam multe. Era mai bine dacă ar fi rămas 7. Mult mai bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi displace total seria Harry Potter.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!