google+

Ne place? Nu ne place?

Eu as renunta la facebook in favoarea google+ pentru ca nu are rost sa imi pierd timpul pe 2 retele de socializare care fac acelasi lucru. Si bonus inca una care face doar jumatate din ce fac celalalte (twitter). Problema e ce faci atunci cand ceilalti nu renunta si te trezesti ca esti singur?

Trei retele de socializare inseamna cam mult timp pierdut. Si prea multe mesaje dublate.

Comentarii

  1. Păi şi LinkedIn? Nu stai şi pe el? :-))
    Cred ca sunt aplicaţii să le accesezi simultan...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt si pe linkedin. Cum de am uitat de el. Simultan .. hmm daca urmaresti celeasi personaje ai sanse foarte mari ca mesajul sa fie acelasi cu cel de pe facebook. Atunci ce faci? Mai pierzi timp si pe g+ sau renunti la fb?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ies în curând aplicaţii desktop care gestionează prezenţa pe toate, sunt sigur (pentru cele de până la g+ există). Scrii un mesaj, dai în toate reţelele şi eşti cel mai activ. :)

    Nu există (încă) soluţie pentru prietenii şi pluşii pe care îi ai în cele 2 reţele - ei or să vadă oricum mesajele dublate.

    RăspundețiȘtergere
  4. google + inca nu au anuntat un api :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu există rețea socială fără API, afaik. Nu cred că poate să se impună fără un API, la cât pot eu să gândesc. G+ e încă în teste, în ciuda milioanelor de useri. Dar poate mă înșel

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!