omleta ni ha

Ce misto e cand te loveste foamea dar si lenea in acelasi timp si trebuie sa fii inventiv cu ce ai prin frigider. Azi cam asta s-a intamplat. Imi era pofta de ceva asiatic dar imi era lene sa ma duc pana la bancomat sa scot bani pentru o eventuala comada. Asa ca mi-a trecut prin cap sa fac omleta cu de toate (din ce aveam prin casa) in stil asiatic.

Rezultatul il vedeti mai jos si va pot spune ca a fost excelent. Ce nu mi-a convenit mie prea mult a fost ardeiul gras folosit care era corcit cu un ardei iute. Nu am o problema cu ardeiul iute... daca aveam puneam si din ala in reteta ... dar asta avea un gust ciudatel. Deci grija lardei :)

Ce are in ea? Ceapa, usturoi, ardei gras, sos de soia, piper alb, oregano, maghiran (nu stiu ce este dar mirosea bine asa ca l-am folosit si pe el), oua, busuioc si un strop de vin alb. Cam in ordinea asta in wok. Dupa cum bine va dati seama cam asta era tot ce aveam prin casa.


Are o culoare mai ciudatica dar asta e de la sosul de soia. Dar credeti-ma ... daca va place mancarea asiatica o sa va placa si reteta asta. N-am avut morcovi ca ii imprieteneam si pe ei. Suna ciudat morcovi in omleta? Am mai facut si putin crocanti asa sunt fix unde trebuie.

Daca era si putin picanta ... mmm de vis. Dar nu aveam nimic adecvat :) Anyway pofta buna!

omleta ni ha :)))

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!