dupa 20 de ani

prima zi de scoala - cel cu geaca
galbena cu gri din spate stanga :)
Mi s-a intamplat ceva inedit acum 2 saptamani. Am fost la o reuniune de clasa intai dupa 20 de ani de cand am inceput-o. Zic inedit pentru ca amintirile mele din perioada respectiva sunt cel putin fuzzy. Totusi Facebook a fost liantul acestei revederi.

Acum aha vreme pe FB am primit o invitatie la reuniunea generatiei 1991-1999 a scolii 152 - Uruguay. Initial am crezut ca este o greseala. Nu tineam minte sa fi facut vreo scoala numita Uruguay. Totusi 152 imi parea cunoscut desi in capul meu era 150. Am cautat pe google maps si mi-am dat seama ca era vorba chiar de scoala unde am facut clasa intai.

Intrigat fiind de o reuniune cu niste oamenii pe care nu ii mai tineam minte am purces intr-o zi de toamna la Hanul lui Manuc (pe care va recomand sa il evitati pentru ca servirea este o sfidare si pentru un melc). Drag mi-a fost sa cunosc niste oameni simpatici care m-au acceptat si primit cu bucuria revederii unui fost coleg.


Asa am aflat ca cel putin 2 fete de la masa ma urau cand eram mic pentru ca uneia i-au sutit sefia clasei iar alteia onoarea de a purta Cartea de Citire la sarbatoarea Abecedarului. Este fun sa auzi de rivalitati de acum 20 de ani si am ras impreuna mult pe tema asta.

M-am simtit bine. Oamenii au fost distractivi. Cu alte cuvinte din perspectiva mea de outsider a fost o reuniune excelenta mai ales ca mi-am clarificat in cap niste amintiri despre copilaria mea :))

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!