Apreciez o masina care te face sa te simti ca un copil

In weekend am fost la munte cu Subaru Impreza WRX STI a unui prieten. Eu nu am carnet si nu am condus niciodata si din acest motiv m-am tot ferit sa scriu despre masini. Ce as putea sa stiu eu? Totusi am mers zeci de mii de km pe scaunul din dreapta si pot spune ca mai stiu si eu cate ceva. Nu mult dar ceva acolo.

Cum ziceam si in titlu - apreciez o masina ce te face sa te simti ca un copil. Iti ofera emotia aia copilareasca de te trezesti cu zambetul cat toata fata. Cam asta reuseste sa faca masinuta asta pe etapa de raliu de la Rasnov. Ce m-a surprins cel mai mult a fost cat de bine sta lipita de sosea in curbe. Nu iti parasesti banda si nici nu iesi in decor cum ar trebui pentru viteza respectiva. Wow. Simteam cum mi se duce falca intr-o parte dar masina era inca pe banda ei.


Cred ca ajuta si eleronul gingatic si urat din spate ce tot timpul ai senzatia ca se rupe ... la cum tremura. Alta senzatia care bucura copilasul din mine era acceleratia obscena. Nici cu avionul nu am fost atat de impins in scaun. Si e o senzatie care nici nu te paraseste repede ca la aproape 300 de cai are de unde sa duca.

Fun a fost cum gps-ul tot ne zicea dupa o secunda de accelerat: "Ati depasit limita de viteza". Nici macar nu iti dadeai seama ca ti-ai dublat viteza. Oricum nu mi se pare o masina de mers foarte repede. Suspensia e prea incomoda si simti fiecare scobitoare de pe drum. Dar te poti distra cu acceleratia de la viteze mici. Infiptul in scaun mi se pare mult mai atragator ca zburatul cu 200km la ora.

Tocmai din acest motiv presupun ca si consumul a fost generos. Consumat aproape un rezervor pe drumul Bucuresti - Bran - Bucuresti. Dar un rezervor de fun :)

Ei bine cam atat cred ca am avut de spus. Imi plac genul asta de masini. Ajungi la destinatie cu un zambet pe buze si mai incet decat daca ai merge cu viteza agresiv dar cine se grabeste cand drumul e atat de placut?

ps. Taverna Lupilor in Bran a ramas la fel de buna ca acum 3 ani. Protip.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!