Ce spune gadgetul tau despre tine?

Citeam acum ceva vreme un top al celor de la koyos.ro al celor mai vandute produse IT&C in anul 2011 si ramasesem putin siderat. Stiam care sunt cele mai apreciate gadgeturi dar nu credeam ca acestea sunt si cele mai vandute pentru ca de bine de rau pretul lor este maricel. Sau cel putin mie asa mi se pare.

Cand vine vorba de tablete ipad2 a fost in topul preferintelor urmat apoi de galaxy tab cu 3g. La telefoane lupta s-a dat intre iphone 4s si galaxy s2. Laptopurile preferate au foste cele de 15 cu hdd de 500GB si 4GB ram. Standard as putea spune.


Totusi ce spune gadgetul tau despre tine? Eu singurul lucru cu care sunt in trend este laptopul. Tableta nu am iar smartphone-ul are vreo 3 ani de cand a aparut. Ma consideram destul de tech savvy incat sa fiu la punct cu cele mai noi gadgeturi dar uite ca nu sunt.

Se va schimba asta in 2012? Ma indoiesc. Oricat de mult mi-ar placea o tableta ... mi-am dat seama ca nu prea am ce sa fac cu ea. Laptopul nu intentionez sa il schimb desi am vazut o bijuterie mica ce imi face cu ochiul. Iar despre telefon nu as putea sa va zic nimic - sunt multumit de el si parca l-as mai tine o perioada. Nu stiu daca tot anul dar vedem.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!