Treceți la conținutul principal

Mirinda cu mere rosii

Aseara am fost in atelierul de productie sa degust Mirinda cu Mere Rosii - aparuta recenta pe piata. Stiu. Ce expertiza am eu despre bauturi carbo gazoase? In esenta nici una. Beau atat de rar incat mai de graba as vorbi despre simboluri antice japoneze pentur ca de bine de rau cu alea m-am lovit mai des in viata. Totusi cunosc foarte bine combinatiile de cocktail-uri cu sucuri carbo gazoase si din acest motiv o sa imi permit sa zic cate ceva despre noua Mirinda.

Este usor intepatoare si cu gust de mere. Sunt ferm convins ca merge excelent cu vodka sau ca shot de stins tequila. Nu as combina-o cu wiskey pentru ca mi se pare ca nu e acolo. M-am gandit si la rom dar nu as putea sa bag mana in foc ca se potriveste cu el. Poate doar cu cel alb. Vom testa.


Legat de eveniment pot spune ca a fost primul la care am fost unde nu s-a servit nicio picatura de alcool. Scuzabil pentru ca mai tarziu am tras cu arcurile si poate nu iesea bine. Ah da trasul cu arcul. Mi-a placut. Si cred ca o sa fie o chestie pe care vreau sa o mai bifez vara asta daca imi permite vederea (in caz ca nu stiati eu nu prea vad bine la departare) pentru ca tintele la care am tras de la 6-7 m erau de fapt pentru 50 de m.

Baiatul (imi cer scuze dar nu i-am retinut numele) de la ArcheryShop a vorbit cu atat de multa pasiune incat pe mine unul m-a convins sa ma mai intorc la tras cu arcul. Oricum ideea asta era fixata de mai mult timp in capul meu dar acum am scuza necesara sa fac naiba chestia asta ce era atat de mult timp pe to do list.
Cam asa am tras dupa competitia bloggerilor ... fml :))

Comentarii

  1. 2% continut de fruct. Puterea chimiei BIO!

    RăspundețiȘtergere
  2. tzaaaai, buna mirinda asta cu suc de mere rosii!! place place!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi sa facut pofta de o votka cu prieteni :D !

    RăspundețiȘtergere
  4. in principiu cocktailurile clasice se fac cu sucuri naturale; de unde un dubiu si mai mare asupra expertizei tale

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar eu nu vorbeam de cocktailuri clasice cum la fel nu vorbeam de cocktailuri cu sucuri naturale. Reciteste fraza si o sa intelegi.

    btw ... si mai mare? Adica era oricum mare de la inceput? As vrea sa detaliezi asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…

Monitoarele de gaming, 9 ani mai târziu

Săptămâna trecută am dat o fugă să văd cele mai noi monitoare de gaming de la Samsung și mi-am adus aminte de o întâmplare la un lan party de acum 9 ani. Ne-am strâns noi în sufrageria unui prieten și ne-am chinuit regulamentar să facem rețeaua să meargă. Pe vremea aia așa stăteau lucrurile, te strângeai, băgai niște bere și vreo 5 ore te chinuiai să vă vadă rețeaua pe toți.

Octavian Fulger de la WASD primise un monitor de gaming în teste și l-a adus la micul nostru lan party. Ca să înțelegeți ce însemna atunci un monitor de gaming, noi majoritatea încă eram pe monitoare cu tub. Era science fiction ideea de monitor led de gaming.

Ăsta mai avea în plus și comenzile pe touch. Incredibil. Nici nu apăruse prima generație de Iphone, touch-ul era la nivelul fantezist de tehnologie. Eh. Pleacă Fulger să ia niște ceva și ne lasă pe noi, maimuțele, cu monitorul cu touch.

Nu exagerez, cred că 30-40 de minute ne-am chinuit să îl pornim. Ceva nu se lega. Încercam să îl atingem în toate felurile …

Social Media Summit București 2017

S-au vorbit multe ieri la Social Media Summit, dar un lucru m-a bucurat enorm: Este oficial! Facebook Apps au murit și au fost declarate moarte în cadrul unei conferințe. Poate părea amuzant pentru unii, alții știau asta de 2-3 ani, dar e bine că în sfârșit putem închide capitolul ăsta rușinos din social media.

În rest, blogging-ul a fost declarat market standard și a ajuns într-o zonă de normalitate similară socialului (dpdv al canalelor de comunicare). Nu mai e nimic special să fii blogger, la fel cum toată lumea se așteaptă ca un brand să fie social. Viitorul stă sub semnul videoului și a creatorilor de conținut video. Vloggerii sunt factorul exotic de anul trecut pentru oamenii din comunicare.

Partea a doua a zilei a venit cu o inițiativă interesantă: introducerea în clasificarea ocupațiilor din România a job-urilor astea apărute în ultimii ani: ux designer, socia media manager, front end etc.

Insight-ul este unul destul de amuzant, mai toată lumea care lucrează pe un job din ace…