Treceți la conținutul principal

Mirinda cu mere rosii

Aseara am fost in atelierul de productie sa degust Mirinda cu Mere Rosii - aparuta recenta pe piata. Stiu. Ce expertiza am eu despre bauturi carbo gazoase? In esenta nici una. Beau atat de rar incat mai de graba as vorbi despre simboluri antice japoneze pentur ca de bine de rau cu alea m-am lovit mai des in viata. Totusi cunosc foarte bine combinatiile de cocktail-uri cu sucuri carbo gazoase si din acest motiv o sa imi permit sa zic cate ceva despre noua Mirinda.

Este usor intepatoare si cu gust de mere. Sunt ferm convins ca merge excelent cu vodka sau ca shot de stins tequila. Nu as combina-o cu wiskey pentru ca mi se pare ca nu e acolo. M-am gandit si la rom dar nu as putea sa bag mana in foc ca se potriveste cu el. Poate doar cu cel alb. Vom testa.


Legat de eveniment pot spune ca a fost primul la care am fost unde nu s-a servit nicio picatura de alcool. Scuzabil pentru ca mai tarziu am tras cu arcurile si poate nu iesea bine. Ah da trasul cu arcul. Mi-a placut. Si cred ca o sa fie o chestie pe care vreau sa o mai bifez vara asta daca imi permite vederea (in caz ca nu stiati eu nu prea vad bine la departare) pentru ca tintele la care am tras de la 6-7 m erau de fapt pentru 50 de m.

Baiatul (imi cer scuze dar nu i-am retinut numele) de la ArcheryShop a vorbit cu atat de multa pasiune incat pe mine unul m-a convins sa ma mai intorc la tras cu arcul. Oricum ideea asta era fixata de mai mult timp in capul meu dar acum am scuza necesara sa fac naiba chestia asta ce era atat de mult timp pe to do list.
Cam asa am tras dupa competitia bloggerilor ... fml :))

Comentarii

  1. 2% continut de fruct. Puterea chimiei BIO!

    RăspundețiȘtergere
  2. tzaaaai, buna mirinda asta cu suc de mere rosii!! place place!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi sa facut pofta de o votka cu prieteni :D !

    RăspundețiȘtergere
  4. in principiu cocktailurile clasice se fac cu sucuri naturale; de unde un dubiu si mai mare asupra expertizei tale

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar eu nu vorbeam de cocktailuri clasice cum la fel nu vorbeam de cocktailuri cu sucuri naturale. Reciteste fraza si o sa intelegi.

    btw ... si mai mare? Adica era oricum mare de la inceput? As vrea sa detaliezi asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Quick Fashion Question: ce te-ar deranja mai mult între un burger storcit și un tânăr bătut?

Mă uitam la reclama asa și mă gândeam cât de ușor au punctat fix unde trebuie natura umană. Cât de ușor e să ignori o agresiune atunci când nu e te privește direct. Bystander Efect în toată frumusețea lui.

Am stat să mă gândesc puțin dacă pe vremea mea se întâmpla ceva de genul și nu țin minte să fi fost vreodată în căruța celor agresați. Mă gândesc că la cât de ușor vede Internetul lucrurile în alb și negru, probabil am fost în cealaltă tabără - a celor care agresau. Acum dacă ar trebui să mă apar aș spune că e o diferența între glumițe adolescentine și violență/răutate. De astea din urmă n-am dat dovadă așa că pot să dorm liniștit noaptea.

Revenind la reclamă, e fix ce trebuie. Un insight perfect adevărat oriunde în lumea asta, un concept destul de simplu cât să fie înțeles de toată lumea și o execuție fără prea mult tam tam. Îmi place și mi-ar plăcea să văd ceva asemănător și pe la ONG-urile noastre care o dau într-o lacrimogenă care nu prea prinde decât pe la oamenii din publicit…

Heineken Blade - un fel de R2D2 al dozatoarelor de bere

Vineri când toată lumea rupea ușa pentru a fugi la mare, eu eram la Galateca să aflu mai multe despre cum Heineken vrea aducă berea draught în cât mai multe locuri ce în mod tradițional nu o serveau din considerente de volum/spațiu.

Ca să fiu sincer mi-a luat ceva să îmi dau seama care sunt locurile astea de care vorbeau ei. În afară de ceainării și coffee shop-uri, nu mi-am amintit pe moment de niciun loc în care am fost și nu servea bere la draught. Apoi m-a pălit - o mulțime de restaurante, locații nonconformiste și cinematografe stau destul de prost la capitolul ăsta.



Roboțelul cu care s-au gândit să cucerească această lume fără bere la halbă este celdin imagine și se numește Heineken Blade.Arată mai mult a espressor decât aduce a dozator de bere, iar din acest motiv este și destul de portabil încât să meargă pus cam pe unde e nevoie.

Are aproape 26 de kilograme cu tot cu "butoiul" de 8 litri și poate să răcească 30-32 de draught-uri de 0.25 la 2 grade. Odată înțepat bu…

Dis de dimineață vezi o variantă mai bună de oameni

De vreo două săptămâni de când am început să ies cu bestia p-afară am tot remarcat lucrul ăsta. Oamenii sunt mai buni de dimineață. Mult mai buni. Indiferent de statut social sau ce au de făcut, sunt mult mai prietenoși, dau binețe și chiar intră în mici conversații cu tine ca necunoscut.

Nu zic că nu ajută și cățelul pentru a sparge gheața, dar am văzut mai multe zâmbete diminețile astea decât am văzut în doi ani jumătate de mers cu metroul pe linia Pipera. E ceva în aer când nici nu s-a crăpat de ziuă de relaxează lumea.

N-am văzut pe nimeni să se grăbească sau să pară împovărat de gânduri, iar asta cred că se datorează în mod special lipsei de aglomerație. Bulevardele sunt larg deschise, pe străduțe se circulă fără probleme și chiar mijloacele de transport sunt primitoare și aerisite. Chiar e ceva în aer ce se simte și care parcă spune tuturor: e un nou început.

Studii despre efectul aglomerației și agitația unei metropole probabil că s-au făcut, dar n-am nevoie de ele să îmi întă…