Mirinda cu mere rosii

Aseara am fost in atelierul de productie sa degust Mirinda cu Mere Rosii - aparuta recenta pe piata. Stiu. Ce expertiza am eu despre bauturi carbo gazoase? In esenta nici una. Beau atat de rar incat mai de graba as vorbi despre simboluri antice japoneze pentur ca de bine de rau cu alea m-am lovit mai des in viata. Totusi cunosc foarte bine combinatiile de cocktail-uri cu sucuri carbo gazoase si din acest motiv o sa imi permit sa zic cate ceva despre noua Mirinda.

Este usor intepatoare si cu gust de mere. Sunt ferm convins ca merge excelent cu vodka sau ca shot de stins tequila. Nu as combina-o cu wiskey pentru ca mi se pare ca nu e acolo. M-am gandit si la rom dar nu as putea sa bag mana in foc ca se potriveste cu el. Poate doar cu cel alb. Vom testa.


Legat de eveniment pot spune ca a fost primul la care am fost unde nu s-a servit nicio picatura de alcool. Scuzabil pentru ca mai tarziu am tras cu arcurile si poate nu iesea bine. Ah da trasul cu arcul. Mi-a placut. Si cred ca o sa fie o chestie pe care vreau sa o mai bifez vara asta daca imi permite vederea (in caz ca nu stiati eu nu prea vad bine la departare) pentru ca tintele la care am tras de la 6-7 m erau de fapt pentru 50 de m.

Baiatul (imi cer scuze dar nu i-am retinut numele) de la ArcheryShop a vorbit cu atat de multa pasiune incat pe mine unul m-a convins sa ma mai intorc la tras cu arcul. Oricum ideea asta era fixata de mai mult timp in capul meu dar acum am scuza necesara sa fac naiba chestia asta ce era atat de mult timp pe to do list.
Cam asa am tras dupa competitia bloggerilor ... fml :))

Comentarii

  1. 2% continut de fruct. Puterea chimiei BIO!

    RăspundețiȘtergere
  2. tzaaaai, buna mirinda asta cu suc de mere rosii!! place place!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi sa facut pofta de o votka cu prieteni :D !

    RăspundețiȘtergere
  4. in principiu cocktailurile clasice se fac cu sucuri naturale; de unde un dubiu si mai mare asupra expertizei tale

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar eu nu vorbeam de cocktailuri clasice cum la fel nu vorbeam de cocktailuri cu sucuri naturale. Reciteste fraza si o sa intelegi.

    btw ... si mai mare? Adica era oricum mare de la inceput? As vrea sa detaliezi asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!