#obiceiurisanatoase - varianta neconventionala

Joi am fost in club Vivid (undeva prin regie) sa ascult 2 Zece Band in cadrul campaniei #obiceiurisanatoase Activia. Drumul pana acolo a fost in sine o peripetie. Am avut un wtf moment atunci cand dupa ce am mers 400-500 de metri pe o potecuta croita prin zapada am ajuns la un ocean alb neatins de picioarele oamenilor. In fata in stanga si in dreapta nu erau urme de pasi.

Am ramas blocat vreo 30 de secunde. Cum adica o potecuta se opreste brusc si nimeni nu a incercat sa se lupte cu troienele albe? Toti cei ce au trecut inaintea mea s-au teleportat la nava mama? Cum? Ce? Am croit eu pana la urma un drum si pentru restul muritorilor. Dar ce legatura are asta cu party-ul? Pai mersul pe jos cred ca este un obicei sanatos.

Si acum sa zic despre alt obicei sanatos - vodka. Yeah. Cu doar 222 kcal per 100 ml vodka este o bautura divina pe care daca o consumi seaca a doua zi dimineata nu te trezesti obosit sau cu dureri de cap. Esti super fresh. Eu as considera asta un obicei sanatos de care ma bucur ocazional :)

Ah sa ma concentrez putin. Despre party trebuie sa scriu. Clubul a fost ... nu pe gustul meu daca e sa ma intrebi. E pe genul muzica electronica ce eu nu sunt un fin consumator. N-am inteles exact legatura dintre imaginile de pe pereti dar sa zicem ca este acceptabil daca ai compania care trebuie.

2 Zece Band au o solista draguta de 21 de ani (mi-a fost prezentata in categoria "nihasa! nu") care canta destul de bine. Baiatul ala ce o acompania mi se parea ca se chinuie prea mult si strica vocea ei dar all and all trupa suna bine.

Stati sa verific daca am bifat ce doream sa scriu: oceanul alb din care extraterestrii isi aleg victimele check, vodka seaca e buuuuuna check, decorul clubului check si despre solista... check. Perfect. Maine ma duc la o porceala balcanica asa ca sa aveti idee ce va asteapta pe blog miercuri candva :)

Comentarii

  1. Totusi, club Vivid e la 10 metri de Splaiul Independentei, ditamai bulevardul. Tu pe unde ai venit?

    RăspundețiȘtergere
  2. o peripetie cu un autobuz si mers pe jos dupa :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!