cateodata te apuca un dor de citit ..

Recunosc ca nu am mai pus mana serios pe carti de cativa ani. Ocazional mai citesc cate una dar nu fac pasiune din asta. Duminica eram tolanit pe canapea si rasfoiam cartea pe care o prietena o citea. A reusit sa ma agate dar totusi ceva nu-mi convenea .... era hard cover. E ciudat sa te deranjeze o carte hard cover pentru ca pana acum 5-6 ani cam astea erau singurele solutii cand venea vorba de lectura.

Oare cat de mult m-am digitalizat? O vreme am cochetat la ideea unei tablete pe care sa citesc prostii dar am renuntat destul de repede - nu pare un mediu propice cititului. Tot timpul exista cate o distractie. O notificare pe Facebook sau ceva asemanator ce te scoate din imersiunea in care incercai sa te afunzi.


momentan citesc Predictably Irrational de Dan Ariely
Asa ca mi-am luat un Kindle Touch luni. Pana acum inlocuieste perfect o carte hard cover - chiar daca abia am citit 50 de pagini pe el. Dar nu despre el doream sa scriu ci despre aceasta fuga spre digitalizare pe care daca ma uit in jurul meu acum o observ peste tot: televiziune digitala, smartphone, laptop, xbox and kindle. Tot entertaimentul meu a ajuns sa fie digital.

Comentarii

  1. Si eu am inceput o carte despre Kabballa si suflete pereche e foarte interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. intrebare: cat ai dat pe el?
    eu am decis sa imi iau un ipad anul viitor pentru ca acum inteleg cat de practic poate fi un astfel de obiect
    dar imi plac f mult cartile si hartie, nu cred ca asta se va schimba
    in schimb nu ma voi mai cara cu laptopul prin vacante

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!