JOHN CARTER (2012) 3D

Pentru ca am fost la party-ul lui Sutu eu personal nu am putut sa ajung la IMAX sa vad  JOHN CARTER (2012) 3D dar am avut un prieten ce mi-a incropit un review. 

John Carter este o combinatie cel putin ciudata intre Razboiul de Secesiune, Planeta Marte (Barsoom), Prince of Persia si Avatar. Yankeul Carter, fost capitan in armata, este urmarit de indienii Apache pe cand salva un capitan de armata de la moarte.

Se adapostesc intr-o pestera plina cu aur de unde, brusc - se teleporteaza cu ajutorul unui device ciudat pe planeta Marte, unde surprinzator, este tot un gen de un razboi civil.

Carter isi da seama rapid de situatie, invata limba planetarilor intr-o secunda (precum Banderas in al 13-lea Razboinic), devine erou folosindu-si simpla putere gravitationala, si aduna un trib de extraterestrii ca sa invinga armata cotropitoare. Scopul final e sa salveze planeta dar sa o aiba de sotie si pe printesa orasului Helium.

Efectele 3D sunt mai slabe decat in alte filme precum Avatar; filmul nu mi se pare a avea poveste coerenta si credibila, ci este doar o aventura pentru copii de sub 14 ani.

Comentarii

  1. L am vazut si eu si nu am o parere buna.Dupa cum spuneai si tu e un pic cam slab,povestea fiind cam prea sf pentru un public adult,insa fiecare are gusturile lui.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!