Wrath of the Titans!


Review scris de un prieten. Eu cred ca am primit o lovitura sub centura de la Karma ca nu reusesc sa mai ajung la nicio avanpremiera la IMAX

Wrath of the Titans! Sau filmul care nu are legatura cu titlul.

Actiunea filmului se petrece la 10 ani de la victoria lui Perseus (Sam Worthington) impotriva creaturii mitologice Kraken. Perseus fiul semi-zeu al lui Zeus, incearca sa isi traiasca viata ca un muritor de rand in rolul unui pescar, si sa isi creasca singur copilul, un baiat pe nume Helius.


In ceruri, zeii, din ce in ce mai slabiti din cauza scaderii devotamentului oamenilor, incep o lupta pentru putere si suprematie. Pierd controlul asupra titanilor intemnitati impreuna cu Kronos liderul titanilor si tatal celor 3 zei (Zeus, Hades si Poseidon), dar si asupra lui Kronos, lider-ul titanilor, si tatal zeilor. Hades, stapanul lumii de dincolo face un pact cu Kronos sa il captureze pe Zeus si sa ii extraga ultimele puteri dumnezeiesti ale acestuia.

Intregul storyline mie mi s-a parut cam ciudat, sunt foarte multe aspecte care nu au legatura cu mitologia greaca dar, Hollywood fiind, nu conteaza foarte mult. Cred ca se mai putea lucra putin la scenariu, sunt unele faze care raman in aer, sau care se termina foarte repede, ca sa nu mai zic ca Titanii apar in maxim 3 minute din film, si au un rol foarte mic in toata povestea. Sunt sigur ca un scenariu mai amplu ar fi facut diferenta.

In schimb, la plusuri putem trece fara probleme efectele speciale, CG-ul care a fost flawless si muzica foarte inspirata. Nu trebuie ratata batalia lui Perseus cu Kronos, lupta oamenilor cu titanii (chiar daca tine doar 3 minute) dar nici frumusetea reginei Andromeda (Rosamund Pike)

Nota personala - 6.5

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!