Diablo 3 dupa open beta ... meh

Acum cativa ani am avut si eu o perioada Diablo asa ca mi-am zis ca are rost sa pierd in weekendul asta vreo cateva ore sa vad cum se anunta primele 13 nivele din Diablo 3. M-a dezamagit din pacate. Nu mi se pare ca saltul de la Diablo 2 la Diablo 3 este atat de important si radical precum mi-as fi dorit sa fie dupa 12 ani.  E cam tot pe acolo. Grafica si gameplay-ul aproape identice. Au schimbat sistemul de skill-uri ... bun. La prima vedere pare ca iti ingradeste libertatea dar la o analiza mai atenta realizezi ca e mai divers si complex ca cel din D2. Excelent - asta cred ca este singura noutate.

Jocul e prea usor si banal. Banal. Exact. Asta era cuvantul pe care il cautam. Nu mi se pare ca are personalitate. N-am retinut nici un mini bos. Nimic ce in primele 2 ore de joc sa ma faca sa zic wow. Este trivial ceea ce faci. Nimic extraordinar.

Si perceptia asta nu are legatura cu mini comparatia mentala pe care o fac intre GW2 si D3. Iti mai aduci aminte de Rakanishu? Griswold? The Smith? The Countess? Bishibosh? Corpsefire? Astia mi se pare ca aveau personalitate. Aveau acel ceva ce te face sa iti aduci aminte de ei dupa 4-5 ani. Emotia aceasta mi se pare ca ii lipseste Diablo 3-ului Beta. Cum o  sa arate jocul final? Nu stiu dar Beta cu siguranta nu m-a impresionat. Chiar m-a dezamagit.

Comentarii

  1. eu nu pot sa trec de faza cu achievements-uri. Da fuq, achievements-uri in Diablo, las-o naibii de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca jocul nu prea are consistenta ce ar trebui sa te impresioneze si sa te tina ore intregi in joc ... atunci niste achievements nu strica :)

    RăspundețiȘtergere
  3. gandeste-te ca am jucat diablo 2 pe battle net timp de 7-8 ani, cand am vazut achievement ca am omorat 3 carcalaci d-aia am zis ca nu e posibil. Si pe mine m-a dezamagit, cred ca sa incerc si eu Guild Wars. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am pus cam toate ouale in acelasi cos cu GW2 ... deja am facut pre purchase :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ca emiteti parere despre un joc dupa 2 ore. Ai jucat un demo. Un 5% si la o dificultate NORMAL. E normal, e open beta. Trebuie sa poata fi jucat de toti idiotii.

    Avand experienta AI-ului din Starcraft II iti garantez ca la modul Insane vei pierde zile si nopti sa bati un Boss. O sa-i tii minte numele pan' la batranete.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pleci de la premiza gresita ca vreau sa pierd zile si nopti ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!