Roblogfest 7

Imi place directia in care se duce Roblogfest-ul. Usor usor se pozitioneaza ca un festival dedicat bloggerilor incepatori si asta este excelent. Am avut surpriza sa descopar o gramada de bloggeri noi care au venit cu emotii in Fabrica sambata seara. Pentru ei a fost evenimentul/party-ul pentru care s-au pregatit in ultimul an. Nu au fost multi dar fix pentru acei cativa trebuie sa existe RBF.

Noi astia mai batrani in bloguri am venit sa ne revedem si sa interactionam. Am vazut si noi generatia noua. Blogosfera alternativa. Cea care exista in paralel cu a noastra dar pe care de multe ori alegem sa o ignoram. Din acest motiv am vazut multe reactii in care oamenii se plangeau ca nu au auzit de blogurile castigatoare la categoria de popularitate. Asa se intampla cand alegi sa iti bagi capul in nisip si sa interactionezi doar cu grupuletul tau... uiti ca mai exista si alte bloguri.


Totusi am vazut si reactii ce m-au surprins placut. Am vazut ce de fapt trebuie sa vada toata lumea.
La Roblogfest, Ursulean a luat coroniţă pentru cel mai bun blog de jurnalism. În anii trecuţi, Petreanu, Comănescu sau Tolontan luau acelaşi premiu. Big up!
Aceasta felicitare simbolizeaza pefect ce inseamna RBF: alaturarea numelui tau unei traditii.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!