Men In Black 3 (2012)

Aseara in avanpremiera mondiala (cica) am vazut la Samsung IMAX (Cinema City Cotroceni) filmul Barbati in Negru 3 aka Men in Black 3 si acum urmeaza sa fac un scurt review fara spoilere. In primul rand pentru un film ce a fost transformat 3D (presupun) reuseste sa creeze o profunzime placuta de camp. La capitolul asta e peste media filmelor transformate ... asta sau fie am stat eu prea aproape de ecran (randul 6) si din acest motiv mi s-a parut mai 3D decat este.

Overall film-ul mi s-a parut mai slab ca MIB1 de exemplu. Mai putine glume si mai multa seriozitate (a se citi emotional bullshit) dar totusi destul de bun incat sa te pironeasca in scaun. Muzica nu mi s-a parut la fel de memorabila ca in primul film din serie. De exemplu daca acum ma intrebi sa iti reproduc o fractiune de melodie din soundtrack .... o sa esuez.

Nu pot spune ca m-a incantat directia in care s-a dus MIB 3 cu aceasta abordare putin mai matura vs cea de glume de santier intergalactic. Preferam santierul intre noi fie vorba. Nu ma intelegi gresit. Filmul nu este prost. Dar nici bun. Este asa ... meh. Merge de uitat la cinematograf (tocmai din cauza 3D-ului mai sus amintit) si o sa il recomand prietenilor sa il vada .... in caz ca vor sa mearga la cinematograf si nu au inspiratie ce sa aleaga.

Problema cea mai mare a filmului a fost ca nu a reusit sa smulga rasete in hotot de la spectatori. El fiind in categoria filmelor care ar trebui sa faca asta. Totusi daca te uitai in sala vedeai ca toata lumea zambea. Si tot au zambit pe parcursul filmului. Practic au facut un troc si au dat hohotele ocazionale cu un zambet continuu pe durata filmului. De asta am zis ca a fost meh. Extremele in general te marcheaza mai mult ... chiar daca cantitatea de zambete este cu adevarat impresionanta.

Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic. Vineri incepe sa ruleze asa ca va astept de sambata incolo sa imi spuneti si parerile voastre despre Men In Black 3. Eu zic ca merita vazut asa mai pe la pranz - adica sa nu fie high point-ul zilei.

Trailer:

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!