Umbre Intunecate (2012) - mini review

Daca ai vazut un film al lui Tim Burton poti spune ca in mare le-ai vazut cam pe toate pe care le-a facut. Are aceelasi mod de a filma, cam aceeasi muzica, in mod cert incearca sa recreeze aceeasi atmosfera, cam aceleasi costume si in mod sigur aceeasi actori (johnny depp & helena bonham carter). Dar asta nu e o problema. Mie imi plac foarte mult filmele lui tocmai din acest motiv. Stiu la ce sa ma astept.

Aseara am fost la avanpremiera Umbre Intunecate (Dark Shadows) la Cinema City Sun Plaza sa vad ce isprava a mai regizat Tim Burton. De data asta e cu vampiri. I-a iesit mai mult comedie si cred ca asta era si intentia. Nu cred ca am mai ras atat de mult la un film de-al lui de ... niciodata. E bun si pe post de comedie neagra mai spre gri asa.

Cu toate ca este un amalgam de tot (comedie, horror & romance) m-am simtit bine si eu si sala - ce a ras cu pofta de multe ori. Nu e 3D (mai bine) si nici nu e pentru copii. Nu te sperie desi iti ridica parul pe mana de cateva ori (aici cred ca tine si de persoana ... mie mi-a ridicat).

Te binedispune dar te si dezamagesti cand se duce intr-o directie ... comerciala. Dar si lucrul asta e usor de ignorat daca esti un entuziast (nu am zis fan) al filmelor lui (The Nightmare Before Christmas, Beetlejuice, Batman, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Corpse Bride, Big Fish si Edward Scissorhands).

Seamana putin cu Familia Adams.

Eu il recomand si daca nu va place va astept sa imi spuneti aici pe blog (nu ma astept ca articolul asta sa aiba comentarii *smug face*). Trailer mai jos. Ejoy.


Comentarii

  1. Iti dau dreptate la partea cu familia Adams si pata de culoare si piloerectia (get your mind out of the gutter). In rest i-as ruga sa ia o pauza si ei si sa mai vina si domnul Burton cu ceva original data viitoare ca e in stare si sa il mai lase pe Depp la vatra in schimbului lui Jamie Campbell Bower. Just sayin' :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce ar schimba ceva ce ii merge atat de bine? :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!