Ai chef sa pariezi pe viata a 8 copii?

Ca tot se apropie Olimpiada eu va propun un mic exercitiu de pariat intr-o competitie de inot. Este vorba de Swimathon ce are loc in acest weekend in Cluj si care isi propune sa stranga niste bani pentru diferite cauze. Este o cursa de anduranta in care fiecare echipa incearca sa inoate cat mai multe lungimi de bazin intr-o ora. Pai de ce? Pentru ca tu poti sa pariezi de la 1 la 100 de lei pe fiecare tura de bazin finalizata (sau daca te coafeaza poti sa oferi o suma fixa pe cele 60 de minute).

constructorii pentru educatie
Astfel dupa o ora se pot strange niste banuti frumos care vor ajuta niste oameni ce au mare nevoie de banii tai (m-am saturat sa tot vad " au nevoie de ajutorul tau " in genul asta de articole. NU! Au nevoie de banii tai ca sunt altii care ii ajuta).


Tu ce castigi? Castigi satisfacerea nevoii de a paria si niste good karma. Eu de exemplu o sa sustin echipa Constructorilor pentru Educatie pentru ca vor sa ajute 8 copilasi din comuna Tranisu sa mearga la o scoala ce are buda in incinta si nu afara. Asta ca sa nu zici de celalalte probleme. Nici nu au nevoie de prea multi bani. Doar vreo 8000 de lei. Fuck that ca nu ma doare mana sa dau niste banuti care oricum ii aruncam aiurea pe iesit in oras.

Daca te-au convins si pe tine Constructorii (facut si eu UTCB) poti sa pariezi pe ei aici. Ei zic ca vor inota 50 de lungimi de bazin in 60 de minute. Eu sper sa bage mai mult ca micii aia si berea nu se dau jos singure.

Imi plac genul asta de cereri de donatii pentru ca se duce mai multa pe latura sportiva decat pe cea sentimentala. Eu chiar as vrea sa fiu sambata in Cluj sa pun biciul pe constructori. Hai baieti sa inotam mai cu spor ca aia mici au nevoie de noi!

ps. Pariurile astea se pot face pana la sfarsitul lunii ... chiar daca competitia e weekendul asta.

[later edit: Constructorii pentru Educatie au bagat 46 de bazine intr-o ora. Aproape de targetul de 50 de lungimi.  Si au strans 5.131 din cei 8.000 lei necesari.]

 

Comentarii

  1. N-ar strica mai multe activitati de genul asta.
    Imi place formularea mesajului, sa-i atingi si pe ludopati :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo, a-ti imbinat foarte frumos utilul cu placutul organizand aceasta competitie.La cat mai multe

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Cladiu, evenimentul se organizeaza in fiecare an in luna iulie. Se organizeaza in Bucuresti, Targu Mures, Iasi si Cluj.

    @ Cati, Multumim! Atmosfera a fost extraodinara, iar evenimentul a adunat 200 de inotatori, 2.444 de lungimi de bazin (122 de km) si 80.000 de lei.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!