Upgrade la karma putin si niste link exchange

[later edit] Deznodamantul campaniei UNICEF "Niciun Copil Invizibil": 35 000 de romani care au dat in medie cam 2 euro de caciula. Deci cam o bere din aia mai scumputa. Not bad.

Daca ai urmarit Friends putin atunci cu siguranta ai auzit ca 'There is no selfless good deed' - afirmatie cu care sunt perfect de acord. Atunci cand faci o fapta buna o faci fie sa scoti ochii celor din jur cu cat de darnic or whatever esti tu .... sau pentru sa te simti tu bine pentru ca esti atat de extraordinar. Who the fuck cares care varianta este adevarata atat cat timp faci o fapta bun? Pe mine nu ma intereseaza.

Drept urmare de asta va scriu despre noua campanie UNICEF - "Niciun copil invizibil"
care are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutarea copiilor aflați în dificultate din România (copii părăsiți, copii fără acte, copii care se află în grija statului, care nu pot merge la doctor sau la scoală etc) 
Mai multe detalii gasesti aici despre aceasta campanie.

hai cu puterea exemplului
Bonus in aceasta seara (vineri 13 iulie) pe Realitatea TV o sa fie si un teledon live. Poate daca nu ai ce face il urmaresti. Incepe de la ora 21:00. Iar daca publici ceva pe blogul tau despre asta o sa apari la tv. Done that asa ca nu ma pasioneaza asta in mod special.

Vroiam in schimb sa va propun ceva. Donezi si eu iti dau link o luna catre blogul tau. 2 euro pentru un link exchange pare rezonabil. Nu o sa iti trimit cine stie ce trafic dar vrei sa ai si karma si trafic acum? E suficient ca poti sa show off si sa mai primesti un link.

Drept urmare situatia e cam asa: donezi  apoi imi lasi un print screen pe email sau intr-un comentariu si eu te trec in blogroll (sau ma rog ce vrea sa fie chestia din dreapta) timp de o luna. Poate chiar mai mult. Depinde de dispozitia mea.

Cum donezi?

UNICEF beneficiază de sprijinul operatorilor de telefonie mobilă și plăți online din România, astfel încât oricine dorește să ajute o poate face prin:
  • SMS la 8848 , în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr valabil în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone; 
  • apel la 0900 900 230 , în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr gratuit pus la dispoziție de Romtelecom; 
  • donații online pe www.unicef.ro, plus posibilitatea de a face donații lunare automate (cu sumă minimă de 10 lei/lună), opțiune pusă la dispoziție de payU.
Asa...

ps. eu am facut-o ca am senzatia ca sunt extraordinar ... deci a doua varianta :)

Comentarii

  1. Am si eu acasa un pustan de numai 2 nia si crede-ma ca de multe ori ma gandesc la ce se va intampla cu el daca noi nu o sa-i mai fim prin preajma. Nu e prea sanatos sa ma gandesc la asta, dar asta ma impinge si ma ambitioneaza sa fiu mai atent si mai increzator in ziua de maine, pentru a-i oferi lui macar siguranta caminului. Din pacate, sunt multi copii nevinovati care nu au parte de asa ceva. Stiu ca donatia mea nu poate face mult, dar sper ca macar o parte din cei mai putini norocosi sa aiba parte de ceva mai multa fericire.
    https://lh3.googleusercontent.com/-hoC7dMURsQ8/UAAV_biRJSI/AAAAAAAAT8s/qlAoWEyftxE/s640/2012-07-13%252015.34.00.png
    P.S. Nu am nevoie de link.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!