Cum sa regreti mai putine lucruri cand te imbeti....

Ai trimis la betie un sms unei foste prietene pe care il regreti? Ai fost atat de dobitoc incat dupa ai incercat sa o suni? Ti-a raspuns? N-as iesit bine, nu? Poze pe care le regreti? Nuditate sau degradarea umana cauzata de tequila? Au ajuns si pe retele sociale in seara aia? Ce bine ca aveai internet pe telefon!! Nu se mai repeta niciodata, nu? Sigur. Acum cine pe cine minte? Ce bine ar fi sa existe un programel care blocheaza patetismele astea scoase in fata de alcool. Oh wait. Chiar exista.

Stiu ca se vor supara pe mine cei de la Vodafone ca nu la asta se gandeau cand mi-au trimis invitatia sa testez aplicatia Vodafone Guardian .... dar functionalitatile ei sunt aur curat cand vine vorba de telefoane, poze si sms-uri nedorite la betie.

Ce este pe scurt Vodafone Guardian?
Vodafone a dezvoltat noua aplicatie gratuita Vodafone Guardian, compatibila cu smartphone-urile ce functioneaza cu sistemul de operare Android, ce permite de acum parintilor sa isi protejeze copiii de apelurile, mesajele si continutul online inadecvat.

Aplicatia permite parintilor sa blocheze anumite contacte si apeluri, pentru siguranta copiilor. Parintii sunt anuntati automat cand copilul apeleaza numarul de urgenta 112 si pot alege intervalul orar pentru acces la Internet, WiFi, Bluetooth, camera foto si apeluri.
Vodafone Guardian poate fi descarcata gratuit din magazinul de aplicatii Google Play, iar clientii Vodafone beneficiaza de trafic gratuit. (asta adaug eu ... bonus: functioneaza pe orice retea)

Poti sa blochezi internetul, sms-uri, folosirea camerei foto, orice aplicatie din telefon sau orice apel intr-un anumit interval orar/permanent catre unul, mai multe sau toate numerele de telefon din agenda. Poti sa blochezi apelurile si sms-urile nedorite pe care le pimesti. Si daca totusi incerci sa faci o prostie din cele de mai sus poti sa iti treci un prieten ca "parinte" ce poate sa vina sa te pescuiasca din bar pentru ca in mod cert esti prea beat daca ai incercat sa o suni pe   AIA!

Ah da ... si e util si pentru copii daca ai asa ceva :)

Comentarii

  1. Cam inutil avand in vedere ca unii se pot contrala, eu spre exemplu daca vad ca omul nu vrea nu insist, mai am si rautate sa il intreb daca ii convine sau nu, asa is eu...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!