Webstock 5 pe 28 septembrie 2012

Webstock se reintoarce. A 5-a editie anul asta. Doamne cat de mult timp a trecut de cand organizam cu Cristi participarea pentru prima editie. Dupa 5-a ani Webstock-ul se lauda cu cea mai mare conferinta de social media din .ro

E de vazut mai ales daca esti incepator in social media. E de vazut si daca ai impresia ca te pricepi la SM. E de vazut daca esti in cautare de putin networking care sa te ajute pe viitor. Eu as vrea sa ma vin (sa vad cu munca cum sta treaba) sa revad niste oameni misto.

Bonus! Participarea este gratuita.

Pana una alta ... daca ai un proiect cu tendinte in SM  - pana pe 12 septembrie  - poti sa il bagi la Webstock Awards. Am participat si eu anul trecut cu un mic viral care n-a reusit sa se claseze pe podium. Se mai intampla. Anul asta eu zic ca aurul Maiei o sa fie viralul cel mai viral. Dar asta vom afla pe la sfarsitul lui septembrie.

Sper sa ne vedem la Webstock! :D

Comentarii

  1. Hm.. eu cred că ăsta ar trebui să fie viralul anului: http://www.youtube.com/watch?v=u06wUniQVlk

    RăspundețiȘtergere
  2. Uitasem de Jeg. Dar dupa cum am vazut cu Hitler si Bacul ... se incearca premierea viralelor facute sa fie virale nu cele care ajung sa fie virale fara ca asta sa fie scopul lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred că există un user de YouTube care încarcă un clip și nu își zice în minte: "Mamă, să vezi ce bubuie ăsta!" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca sunt coferinte ce au o astfel de tematica ce sunt mai apreciate, mai cunoscute decat cea prezentata, te rog nu exegara...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!