ABSOLUT BLANK & BEYOND

sus - iepuri :)
Joia trecuta am fost la party-ul Absolut Vodka - cel in care s-a dezvelit sticla ce a fost desenata in anul ce a trecut (link). A fost tot la Academia Romana, iar de data asta a iesit chiar bine. Nu ne-a mai chinut frigul insuportabil de anul trecut.  Semn ca 3 saptamani chiar fac diferenta.

Ostilitatile muzicale le-a condus Tom Wilson care parea sa aiba acelasi playlist de 40 de minute. Nu ma plang. Si-a spalat pacatele cu Psy Gangam Style - melodia pe care tot incerc sa o popularizez de pe 10 august.

A mai aruncat in mixul ala si Call Me Maybe. Alt guilty pleasure. Totusi, lumea nu prea s-a aruncat la dansat. La ce mix de fashion, pseudo fasion si hipstareala era pe acolo.... Cine sa mai danseze?
In viata mea nu am vazut atat de multe vedete despre care nu stiu nimic si nici nu tin mite sa le fi vazut vreodata. Presupun ca erau vedete. Sau sunt chiar in urma rau de tot cu fashionu'. Un mix ciudatel. Pe gustul Absolut asa.

Si pentru ca tot ziceam de ciudatel ... Doamne cat de ciudat e noul spot Absolut Greyhound. Uita-te putin la el si apoi intreaba-te urmatorul lucru: cum ai pitch-ui tu asta celor de la Absolut?



Este foarte bine realizat si imi place. Dar tot nu imi imaginez cum cineva a descris ce se intampla in reclama si cineva a a zis "hmmm ce idee buna! hai sa o facem!". Mi se pare pur si simplu imposibil. Chiar si cu explicatia de mai jos.

Absolut a colaborat cu Swedish House Mafia - un grup de electro pop din Suedia care a adăugat şi muzica universului mixologiei mărcii, pentru ca toţi fanii să ştie şi cum sună un cocktail. 

Si acum niste poze:

Mie sectiunea asta mi-a placut cel mai mult:


Pentru ca desigur ... e cu iepuri!

Comentarii

  1. Chiar ca-i ciudatel, ai ceva dreptate de aceasta data, observ ca este la moda o anume reteta, gen versuri cat mai lung, cat mai greoiei in piesele melodiilor internationale, ori mi se pare mie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!